Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίαζε την κόρη του: “Μου έλεγε ότι οι μπαμπάδες το κάνουν αυτό στα κοριτσάκια τους”
ΕΛΛΑΔΑ

Βίαζε την κόρη του: “Μου έλεγε ότι οι μπαμπάδες το κάνουν αυτό στα κοριτσάκια τους”

Η γυναίκα που χρειάστηκε να περάσουν 40 χρόνια για να σταθεί στα πόδια της μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο τον πατέρα της.

Έπεσε θύμα βιασμού μόλις στα επτά της χρόνια από τον ίδιο τον πατέρα της. Κακοποιούνταν επί πέντε χρόνια, ζώντας μια κόλαση στα χέρια του ίδιου της του γονιού. Ο λόγος για την Ιφιγένεια, η οποία περιέγραψε το δικό της μαρτύριο, με αφορμή την υπόθεση του Κολωνού με την μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης. “Με έχει συγκλονίσει αυτή η ιστορία, έχω ανατριχιάσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις τελευταίες ημέρες. Πίστεψέ με πονάω πάρα πολύ μαζί της. Θα ήθελα αν είχα ποτέ τη δυνατότητα να της κάνω μια πλούσια, γεμάτη αγκαλιά” σημείωσε για την ανήλικη στην εκπομπή “Tlive” του Alpha. “Είναι κάτι το οποίο δεν ξεχνάς ποτέ στη ζωή σου, σε διαλύει, σε κομματιάζει, σε εξουδετερώνει ως άνθρωπο, ως κορμί, ως ψυχή, σε αφήνει έρμαιο στα χέρια ενός τέρατος” πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ένα παιδί δείχνει πάντα, ακόμη κι αν δεν μιλάει, πώς κάτι του συμβαίνει.

Μιλώντας για την φρίκη που η ίδια βίωσε, περιέγραψε το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, καθώς και ότι όταν η μητέρα της έμαθε τι συμβαίνει, την έδιωξε από το σπίτι, θεωρώντας την υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειας. “Πιστεύεις ότι αυτό το βάθρο που λέγονται γονείς θα σε στηρίξουν τα πρώτα σου χρόνια και θα σου δώσουν τον δρόμο που θα αρχίσεις να ακολουθείς. Είναι ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που με έφερε στη ζωή και ο άνθρωπος που με κατέστρεψε. Οι παιδοβιαστές μπαίνουν στον παιδικό σου κόσμο, αυτή είναι η αρχή” τόνισε.

Γίνονται ένα με τον κόσμο σου…

“Η μητέρα μου μου απαγόρευε να πίνω ζαχαρούχο γάλα και ο πατέρας μου με δελέαζε με αυτό. Γίνονται ένα με τον κόσμο σου… Από εκεί και μετά αρχίζει η εγκεφαλική πλύση. Κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και σε απομακρύνει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τη στιγμή που σε έχει δέσει αρχίζει να σε χρησιμοποιεί. Μου έλεγε ότι όλοι οι μπαμπάδες κάνουν αυτό το πράγμα στα παιδάκια τους… Τα παιδάκια μπορούν να χειραγωγηθούν” ανέφερε. Δήλωσε επίσης πως χρειάστηκαν να περάσουν 40 χρόνια για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και τώρα είναι και η ίδια μητέρα ενός παιδιού.

“Δεν έχει να κάνει με ψυχολόγους. Αυτό που έχεις νιώσει, αυτό το κρακ που έχει συμβεί μέσα σου δεν μπορεί να το αναπληρώσει τίποτα. Νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα… Η κατάθλιψη δεν ξεπερνιέται ποτέ, είναι μόνιμη. Παλεύω με τους δαίμονές μου καθημερινά” παραδέχτηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις