Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον “βιαστή με το τατουάζ”
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον “βιαστή με το τατουάζ”

''Η ανάσα του μύριζε αλκοόλ''

Σε συναγερμό βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η  Αστυνομία στα Νότια Προάστια της Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Στόχος των αστυνομικών, που παίρνουν μέρος στην επιχείρηση, είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη, το ταχύτερο δυνατό, ενός άκρως επικίνδυνου άνδρα, ο οποίος σαν «δράκος» μέσα στο σκοτάδι, εξαπέλυσε δύο επιθέσεις να βιάσει γυναίκες, που βρέθηκαν μόνες τους, σε στάση λεωφορείου.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Στη μία περίπτωση ο «βιαστής με το τατουάζ» που φέρει στο δεξί του μπράτσο, με την απειλή μαχαιριού το οποίο κόλλησε στο λαιμό της,  έσυρε μια 34χρονη γυναίκα, μέσα στις φυλλωσιές του άλσους της Αγίας Σκέπης όπου τη βίασε. Όταν εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα, η οποία περίμενε εκεί για να επιβιβαστεί σε μέσο μεταφοράς της στο Αεροδρόμιο όπου εργάζεται, της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου(!), ενώ την απείλησε ότι θα «την σκοτώσει» αν πει κάτι στην Αστυνομία.

Η γυναίκα, σωματικό και ψυχικό ράκος από την κτηνώδη επίθεση, την ώρα που περίμενε μόνη στη στάση, ώρα 4 το πρωί της Κυριακής, γνωστοποίησε το δράμα που ξετυλίχθηκε και έδωσε σαφή περιγραφή του «δράκου». Η είδηση της κτηνώδους επίθεσης, είδε το φως της δημοσιότητας δύο μέρες μετά. Και τότε μία άλλη κοπέλα, με τη δική της καταγγελία ήρθε να κινητοποιήσει τους πάντες, αφού κι εκείνη είχε δεχθεί, λίγες ώρες νωρίτερα, επίθεση από τον άγνωστο, αλλά κατάφερε να ξεφύγει!!! Την κάλεσαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου, όπου της ζήτησαν να περιγράψει αναλυτικά όσα εφιαλτικά έζησε και βέβαια να δώσει τη δική της περιγραφή του βιαστή.

”Η ανάσα του μύριζε αλκοόλ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, η περιγραφή ήταν πανομοιότυπη με αυτή της 34χρονης γυναίκας. Και οι δύο, λοιπόν, μίλησαν για έναν άνδρα που μιλούσε καλά ελληνικά, ήταν ύψους γύρω περίπου 1,70μ, εύσωμος με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών, κοντοκουρεμένος με αραιά μαλλιά. Φορούσε ένα μαύρο στενό τζιν, και ένα κοντομάνικο επίσης μαύρο μπλουζάκι, και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η ανάσα του μύριζε αλκοόλ».

Σύμφωνα με τις αναλυτικές περιγραφές  που έχουν δώσει οι γυναίκες, που έζησαν τον τρόμο, ο «δράκος’ φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι.

«Πρόκειται για ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι με δύο γραμμές, τη μια γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη», είπαν.

΄Ηδη η σοβαρή υπόθεση πέρασε στην κεντρική  Ασφάλεια Αθηνών, οι αστυνομικοί της οποίας σε συνεργασία με αυτούς του Παλαιού Φαλήρου, σαρώνουν τα πάντα για να εντοπίσουν τον βιαστή.

΄Ηδη ομάδες αστυνομικών, έχουν δει τις πιθανές διαδρομές, που ακολούθησε το μοιραίο ξημέρωμα της Κυριακής, με την ελπίδα ότι θα τον ¨δουν» να περπατάει.

Παράλληλα ψάχνουν στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ τα άτομα, κοντά σ αυτή την ηλικία που έχουν τατουάζ όπως το περιέγραψαν τα θύματα και σκοπεύουν όταν εστιάσουν σε συγκεκριμένους υπόπτους να γίνει αναγνώριση από τα θύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις