Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτσης – Ακρίτα: Η κόντρα της συζύγου με τη δημοσιογράφο
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτσης – Ακρίτα: Η κόντρα της συζύγου με τη δημοσιογράφο

Πάτσης - Ακρίτα: Η Ελενα Ακρίτα είχε καταγγείλει την υπόθεση Ανδρέα Πάτση και την ενίσχυση του σάιτ που έχει στα Γρεβενά από τη λίστα Πέτσα.

Προϊστορία έχει η υπόθεση Ανδρέα Πάτση που τελικά διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία. Από τους πρώτους που είχαν γράψει για σκάνδαλο εκ μέρους του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ήταν η Ελενα Ακρίτα. Είχε μάλιστα μεταξύ άλλων καταγγείλει και το γεγονός ότι ο βουλευτής και η σύζυγός του είχαν λάβει ενίσχυση από τη λίστα Πέτσα, για ένα “παγκοσμίως άγνωστο” σάιτ, όπως σημειώνει η Ελενα Ακρίτα. Οι αποκαλύψεις της Ελενας Ακρίτα είχαν προκαλέσει την αντίδραση της συζύγου του Ανδρέα Πάτση Βίκυς Παπαλουκά, που είχε γράψει στη δημοσιογράφο:

(Εχουμε) εκατομμύρια στα Γρεβενά και εσύ ασχολείσαι με 1 χιλιάρικο; Αχ καημένη…

Ενώ σε άλλη ανάρτηση απάντηση στην Ελενα Ακρίτα, είχε γράψει:

Καλά έπαθες ήττα εεεεεε γουστάρεις τον άντρα μου. Λέγε μεταξύ μας είμαστε αχχαχαχαχα

Στην οποία ανάρτηση η Ελενα Ακρίτα είχε απαντήσει:

Τον γουστάρω τρελά γι΄αυτό και σύντομα θα ασχοληθώ με τις εταιρείες του και το διάτρητο Ποθεν Εσχες του. Για να γνωριστούμε καλύτερα.

Μόλις έγινε γνωστή η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση, η δημοσιογράφος έγραψε στο facebook:

Διεγράφη ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης από τη ΝΔ. Όχι επειδή δεν ήξεραν τα σκάνδαλα του, εδώ και καιρό. Όλα τα γνώριζαν. Και το ψεύτικο Πόθεν Έσχες και τις εισπρακτικές εταιρείες, και τα ύποπτα δάνεια και τα πάντα. Απλώς τώρα που δημοσιοποιήθηκαν εκ νέου από τον Παύλο Πολάκη κι εμένα, δεν μπορούσαν πια να τα κουκουλώσουν.

Η δράση φέρνει αντίδραση. Έστω και τραβηγμένη από τα μαλλιά.

Ενώ νωρίτερα είχε γράψει και είχε θυμίσει, όλα όσα είχε γράψει για το ζεύγος Πάτση:

Έγραφα για τα σκάνδαλα του ΝΔκράτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση, από τις 14 Ιανουαρίου 2022 . Εδώ η χυδαία επίθεση που μου έκανε η γυναίκα του Βίκυ Παπαλουκά. Μεταξύ αλλών υβριστικών, μού γραφει επί λέξει πως αυτή κι ο άντρας της έχουν “εκατομμύρια στα Γρεβενά” και δεν χρειάζονται τα πετσωμενα λεφτά που τους έδωσε ο κουμπάρος τους ο Πέτσας για το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ του. Παρ’ όλα αυτά μια χαρά τα τσέπωσαν.

Ποια είναι η Βίκυ Παπαλουκά

Η Βίκυ Παπαλουκά, σύζυγος του Ανδρέα Πάτση που είχε την αντιπαράθεση με την Ελενα Ακρίτα για τις επιχειρηματικές δράσεις του διαγραφέντος πλέον βουλευτή, υπήρξε δημοσιογράφος.

Σε διάφορα κανάλια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, αλλά στις εκλογές του 2019 εξελίχθηκε σε “δεξί χέρι” του υποψηφίου βουλευτή και παντρεύτηκαν πρόσφατα, με κουμπάρους τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τη σύζυγό του.

Βίκη Παπαλουκά Ανδρέας Πάτσης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις