Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 38χρονη καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις Αρχές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38χρονη καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις Αρχές

38χρονη καυστικό υγρό: Έφτασε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου λίγο μετά τις 19:00 συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα

Παραδόθηκε η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδόθηκε το βράδυ της Τρίτης στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, συνοδεία του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα. Η γυναίκα, που είχε «εξαφανιστεί» μετά την επίθεση και την αναζητούσαν οι Αρχές, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «neakriti», η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και το τέταρτο 24ωρο από την τέλεση της πράξης της ενώ ήδη από τη Δευτέρα το μεσημέρι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η 38χρονη, μεταδίδει το «neakriti», βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή με τον δικηγόρο της, για να παραδοθεί. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί «θόλωσε» μετά από καβγά με τον 36χρονο.

Κρήτη: Ξεσπά ο αδελφός του 36χρονου – ” Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα”

Ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης ξέσπασε μιλώντας στο T-live το μεσημέρι της Τρίτης 25/10. Αναφερόμενος στην υγεία του αδελφού του, ο ίδιος σημείωσε πως “καλά είναι μέχρι στιγμής ο αδελφός μου… Οι γιατροί τώρα… Αυτοί ξέρουν. Μας είπαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι αύριο θα μπει στο χειρουργείο. Έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στον κερατοειδή… Έχει πάρα πολλή ζημιά. “Παλεύουμε να το σώσουμε”. Δεν μας είπε ότι θα το σώσουνε, δεν μας είπε ότι θα το χάσει. Όλα είναι ρευστά”.

“Έχει εγκαύματα και στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το χειρουργείο που θα γίνει, θα γίνει στο υπόλοιπο. Δεν μπορούν να επέμβουν ακόμα στο μάτι” πρόσθεσε στη συνέχεια ο αδελφός του θύματος με καυστικό υγρό στην εκπομπή του Alpha.

 Όσο για τη 38χρονη που φέρεται ότι έριξε το καυστικό υγρό, ο αδελφός του θύματος ξέσπασε,

“Τι περιμένεις από μία γυναίκα που έχουν πάρει την επιμέλεια των παιδιών της οι πατεράδες; Από αυτή τη νοικοκυρά τι περιμένεις; Η κατάθεση του πατέρα της, τα λέει όλα. Τέλος! Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα! Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει. Δεν είναι τίποτα άλλο! Τον αδελφό μου δεν τον πλησίασε τυχαία. Δεν είναι έρωτας. Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το πράγμα και να μπαίνει στα social media και να κάνει… και να ράνει…; Δεν θα κάνω εγώ τη δουλειά της δικαιοσύνης. Αυτά τα ξέρουν αυτοί. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκα… Δεν είναι τίποτα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις