Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΟΦΗ – Λαμία 0 – 0 highlights: Ισοπαλία για την 9η αγωνιστική της Super League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΦΗ – Λαμία 0 – 0 highlights: Ισοπαλία για την 9η αγωνιστική της Super League

ΟΦΗ - Λαμία: 0 - 0 highlights: Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν, ωστόσο ο αγώνας είχε πολλές ανατροπές

Ο αγώνας ΟΦΗΛαμία έληξε στο 0-0 στην Κρήτη, για την 9η αγωνιστική της Super League. Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή τους, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, οι παίκτες της κρητικής ομάδας έμειναν χωρίς νίκη για 6ο σερί παιχνίδι (3 ισοπαλίες και 3 ήττες), ενώ την ίδια ώρα η Λαμία απέσπασε βαθμό σε δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της. Μπορεί οι δύο ομάδες να έμειναν στο «μηδέν», όμως είναι αλήθεια πως το παιχνίδι είχε πάρα πολλές φάσεις κι απ’ τις δύο ομάδες, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μαλούτα. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 12’, όταν ο Περέα πήρε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 18′ η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν από βαθιά μπαλιά του Σιμον, ο Νούνιες έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θα ήθελε, σημαδεύοντας άουτ στο τετ-α-τετ με τον Μανδά, υπό την πίεση του Βούρου. Στο 31’ και στο 33’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες στις προσπάθειες του Ντε Βινσέντι, όμως το πρώτο σουτ του Αργεντινού βρήκε σε ετοιμότητα τον Μανδά, ενώ το δεύτερο πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Η Λαμία μπήκε επιθετικά και στο δεύτερο 45λεπτο και στο 49’ πλησίασε ξανά το γκολ, όμως η ωραία ενέργεια και το σουτ του Μανούσου, δεν αιφνιδίασαν τον Μανδά που μπλόκαρε σταθερά.

ΟΦΗ – Λαμία 0 – 0: Το χαοτικό φινάλε

Στο 56’ ο Μανούσος «χόρεψε» την άμυνα του ΟΦΗ, απέφυγε τους Βούρο και Διαμαντή, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε καταπληκτικά απ’ τον Μανδά, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Ντε Βινσέντι αποκρούστηκε ξανά απ’ τον γκολκίπερ της κρητικής ομάδας, ενώ στο 72’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0. Ο Ντουρμισάι υποδέχθηκε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή και πλάσαρε πάνω απ’ τον Σαράνοφ, όμως η προσπάθειά του αποκρούστηκε απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Το ματς ανέβασε ρυθμούς στο φινάλε, με τη Λαμία να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 78’ (πλασέ άουτ) και τον ΟΦΗ να «απαντάει» με τον νεαρό Θεοδωσουλάκη στο 90′, ο οποίος νικήθηκε απ’ τον Σαράνοφ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις