Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Σπύρος – Κολωνός: «Γνώριζα την οικογένεια, ήταν να βαφτίσω το ένα κοριτσάκι»
LIFESTYLE

Φώτης Σπύρος – Κολωνός: «Γνώριζα την οικογένεια, ήταν να βαφτίσω το ένα κοριτσάκι»

Φώτης Σπύρος - Κολωνός: Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος για την υπόθεση στον Κολωνό αποκαλύπτοντας πως γνώριζε την οικογένεια της 12χρονης. Μάλιστα, ο Φώτης Σπύρου είπε πως είχε δεχτεί πρόταση για να βαφτίσει ένα από τα παιδιά της οικογένειας. «Υπάρχει προσωπική ευθύνη όλων μας σε αυτό; Υπάρχει. Μην το κουκουλώνουμε, υπάρχει δίπλα μας. Μην εθελοτυφλούμε. Κάθε φορά που το βλέπουμε, πρέπει να πηγαίνουμε στους αρμόδιους, όπως έκανε η θεία», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρου.

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα. Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει, ήταν άρρωστος.», είπε ο Φώτης Σπύρος.

«Το μόνο που μπορούσε να γίνει για αυτά τα παιδιά κι είναι αυτό που έκανα κι εγώ, είναι να σκεφτούμε πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό αυτά τα παιδιά να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μας. Σίγουρα. Οι σχέσεις με τον πατέρα ήταν τεταμένες. Ανύπαρκτες. Έχω χρόνια να το δω αυτό το παιδάκι», είπε για τη 12χρονη. Κλείνοντας, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις