Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά εκπομπή: «Χρειαζόμαστε αλλαγές, η Δούκισσα μού αρέσει πολύ»
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά εκπομπή: «Χρειαζόμαστε αλλαγές, η Δούκισσα μού αρέσει πολύ»

Φαίη Σκορδά εκπομπή: «Εμένα η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ και είναι εξαιρετική στη δουλειά της», δήλωσε η παρουσιάστρια

Σε νυχτερινή εκδήλωση βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, όπου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, τη Δούκισσα Νομικού αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια είπε αρχικά, «Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Περνάμε καλά στην εκπομπή, που μου είχε λείψει. Όχι ότι δεν περνούσαμε καλά πριν, εννοώ ότι μου είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πάρα πολύ. Έχουμε ακόμα δρόμο, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%, χρειαζόμαστε αλλαγές. Αυτό το είπα από την αρχή. Είμαι σίγουρη λόγω εμπειρίας ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα αποδώσει. Δεν θα αποχωρήσει κανείς, δε ξέρω τι γράφεται, θα έχουμε μόνο προσθήκες. Είναι δημιουργικό μια εκπομπή να βρίσκει τα πατήματά της όταν ακόμα είναι πολύ αρχή και σε έναν σταθμό που… Εγώ πρώτη φορά στον ΣΚΑΪ. Βγήκα την πρώτη μέρα και νόμιζα θα πω ΑΝΤ1».

Σε ερώτηση για τη Δούκισσα Νομικού, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εμένα η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Απλά είναι η εποχή λίγο διαφορετική θεωρώ. Πάντα θα την ήθελα στην ομάδα μου, όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο. Άλλο να είσαι ένας δημοσιογράφος. Μακάρι, πάντα θα την ήθελα, αλλά νομίζω πως και η ίδια μπορεί να έχει πάνω της ένα project και να τα καταπληκτικά». Τέλος, όταν η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε για την απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έφυγε λέγοντας ότι: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις