Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κανέλλη ΑΤ Ομονοίας: Το one night stand και οι εξηγήσεις – Χαμός στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανέλλη ΑΤ Ομονοίας: Το one night stand και οι εξηγήσεις – Χαμός στο Twitter

Κανέλλη ΑΤ Ομονοίας: Η απάντηση της βουλευτού του ΚΚΕ

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποίησε τον όρο “one night stand” για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας, από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις” η βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε: Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται το αστυνομικό τμήμα ως ξενοδοχείο για μιας νύχτας ερωτικής συνεύρεσης, one night stand το λέει η νεολαία, θα έπρεπε να απασχολεί την Αστυνομία και το Τμήμα, δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού”.

https://twitter.com/kete_lapongko/status/1582485068903493633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1582485068903493633%7Ctwgr%5Ed743497cdd634f3bb3e029b912af0ee2a3f1c8e0%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fpolitiki%2Fbest-of-internet%2Fxamos-sto-twitter-me-dilosi-tis-kanelli-gia-ton-biasmo-19xronis-sto-at-omonoias-binteo%2F

Αρκετοί χρήστες του Twitter θεώρησαν ότι συντάχθηκε με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο αστυνομικών και είχε αναφέρει μιλώντας στο Mega, πως “η 19χρονη ικανοποίηση μια φαντασίωσή της”.

Η απάντηση της Λιάνας Κανέλλη

Αμέσως μετά ον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τη δήλωσή της, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε μέσα από τη σελίδα της στο facebook, τονίζοντας πως “το απόσπασμα που επικαλούνται οι χρήστες έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών, που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…”.

Με άλλα λόγια, η Λιάνα Κανέλλη δεν θέλησε να πει ότι δεν είναι βιασμός, αλλά κατήγγειλε τις διαρροές από την Αστυνομία, που εμφανίζουν την ιστορία σαν συνέρευση στα κρατητήρια.

Αναλυτικά η απάντηση

Προς τρολ που διαστρεβλώνουν όσα είπα σ’ αυτή την συνέντευξη για να εξυπηρετήσουν τους φανερούς και αφανείς δύσοσμους, και πολιτικά και προσωπικά, απαντώ:

“Δείτε το βίντεο!

Ακούστε με !

Το απόσπασμα που επικαλείσθε έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών , που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ λοιπόν η βιασμένη κοπέλα θα κινδυνεύσει να χάσει το δίκιο της κάτω από χυδαίες λεπτομέρειες του τύπου “ήταν ανοιχτές οι πόρτες και κανένας δεν άκουσε τίποτα”!

Τώρα ποια τρολ ξεκίνησαν το βρώμικο αυτό μονταζιέρικο παιχνιδάκι σε βάρος μου είναι και γνωστό και κλασικά αντιΚΚΕ και προ πολλού φθαρμένο.

Κάποιοι πουλάνε τις διαρροές ως λαϊκή και δωρεάν επίσημη πορνογραφια.

Θέλουν να συνεχίζεται το κάρφωμα της κοινής γνώμης σε μια ανατριχιαστική δημοσιογραφία – σχολιογραφία- κοινωνική τάχα μου δικτύωση, που μετατρέπει όλους σε ειδησεογραφικούς πορνοβοσκούς

Σε ό,τι με αφορά η δικαιοσύνη των τρολ βλάπτει συχνά σοβαρά τη νοημοσύνη!”.

ΚΑΝΕΛΛΗ





Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις