Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γήπεδο Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: Ο Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη τύπου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γήπεδο Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: Ο Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη τύπου

Γήπεδο Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: «Προχωρούν οι εργασίες για να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες μέχρι τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου από τον χώρο στο Βοτανικό όπου και θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την σιγουριά του πως οι «πράσινοι» θα έχουν το δικό τους γήπεδο το 2026. Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε πως σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, αφού ξεκινά επίσημα η δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού. Επεσήμανε όμως πως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Τέλος, δεν έκρυψε την πίστη του πως τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν στο έπακρο και ότι το 2026 ο Παναθηναϊκός θα έχει στην διάθεσή του το νέο του γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης: «Ευχαριστώ τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μου και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήθελα η συνέντευξη Τύπου να λάβει χώρα εδώ για να δείτε όλη αυτή την εικόνα. Την άναρχη δόμηση που επικρατεί και την υπόλοιπη κατάσταση. Με όχημα το νέο γήπεδου του Παναθηναϊκού ο Ελαιώνας θα αλλάξει και θα γίνει μία σημαντική περιοχή για την Αθήνα, που θα επενδυθούν εκατομμύρια ευρώ. Η αρένα του Παναθηναϊκού δημοπρατήθηκε σήμερα οριστικά […] Προχωρούν οι εργασίες για να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες μέχρι τα Χριστούγεννα […] Η Διπλή Ανάπλαση είναι γεγονός. Το μεγαλύτερο έργο που έχει υλοποιήσει ποτέ ο Δήμος Αθηναίων.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις