Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US 15/10 live: Η ατάκα Κάκκαβα σε Κοκλώνη και ο… Γκουντάρας
LIFESTYLE

J2US 15/10 live: Η ατάκα Κάκκαβα σε Κοκλώνη και ο… Γκουντάρας

J2US 15/10 live: Δείτε σε βίντεο την αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Μόλις χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε τo δεύτερο live του J2US, το οποίο ολοκληρώθηκε με την πρώτη αποχώρηση της Σοφία Αρβανίτη και του Γιάννη Κατινάκη.

Ανάμεσα στους διαγωνιζομένους βρισκόταν και η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία ερμήνευσε μαζί με τον Κώστα Αγέρη το τραγούδι που χόρεψε στον γάμο της μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Μάλιστα ο σύζυγός της βρισκόταν στο πλατό του show του Νίκου Κοκλώνη, για να θαυμάσει τη γυναίκα του σε αυτή την προσπάθεια.

Η Ναταλί Κάκκαβα, μετά το τέλος της εμφάνισής της και εφόσον επιβεβαίωσε ότι είναι περασμένες 12, θέλησε να εκφραστεί… ανοιχτά στον Νίκο Κοκλώνη.

«Είσαι πολύ ωραίος γκόμενος σήμερα ρε παιδί μου! Το λέω παρουσία του συζύγου μου. Δεν είναι;» είπε γελώντας.

Με τον Γρηγόρη Γκουνταρά, να απαντά με χιούμορ και να τονίζει με μία χειρονομία ότι «Έτσι και έτσι».

J2US: Ο Ιωάννης Μελισανίδης έκανε την παρθενική του εμφάνιση

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση ανέβηκε στη σκηνή του J2US, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης μαζί με την Μελίνα Μακρή στον Alpha. Το νέο ζευγάρι κλήθηκε, μάλιστα, να ερμηνεύσει το κομμάτι «You give love a bad name» στην πρεμιέρα του. Με μια ξεχωριστή σκηνική παρουσία, καθώς και ερμηνεία, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν. Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση στη σκηνή του J2US, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και σύσσωμη η κριτική επιτροπή καλωσόρισαν με πολύ θερμά σχόλια το νέο ζευγάρι.

«Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να καλεστώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα γίνει μια καμπάνια πανευρωπαϊκή. Είναι πολύ σημαντική η καμπάνια γιατί έχει να κάνει με τη ρητορική μίσους. Η ρητορική μίσους ακουμπάει σε όλους μας. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει πολύ έντονα. Μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε μια γυναικοκτονία, μια ρητορική μίσους μπορεί να δημιουργήσει ομοφοβία, μια ρητορική μίσους μπορεί να οδηγήσει σε απεχθή εγκλήματα» δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Έτσι και επίσημα ο Ιωάννης Μελισσανίδης ξεκίνησε τη διαδρομή στο J2US του Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις