Νέο κύμα κορονοϊού το Φθινόπωρο: Οι εκτιμήσεις του Θάνου Πλεύρη

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Νέο κύμα κορονοϊού το Φθινόπωρο: Οι εκτιμήσεις του Θάνου Πλεύρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέο κύμα κορονοϊού το Φθινόπωρο: «Δεν έχουμε τελειώσει από την πανδημία, είναι εδώ» είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

16.10.2022 | 20:00

Στην πορεία της πανδημίας, την διαγραφή των προστίμων για τον εμβολιασμό αλλά και την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών υπαλλήλων αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής. «Δεν έχουμε τελειώσει από την πανδημία, είναι εδώ» είπε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης μια ημέρα μετά την ομιλία Τσιόδρα για τα τέσσερα σενάρια της πορείας του ιού το επόμενο διάστημα.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ ο Θάνος Πλεύρης «περιμένουμε ένα κύμα το οποίο θα έρθει. Αυτό που μας κάνει σχετικά αισιόδοξους είναι ότι είδαμε και στο κύμα του καλοκαιριού κρούσματα στον βαθμό του χειμώνα αλλά οι διασωληνώσεις είναι σταθερά κάτω από τις 100». Αναφερόμενος στα διαθέσιμα εμβόλια ο υπουργός Υγείας είπε ότι «τα εμβόλια της τελευταίας γενιάς είναι εδώ και 10 ημέρες διαθέσιμα. Υπήρχε μια αναμονή του κόσμου, τα εμβόλιά μας είναι τα τελευταία επικαιροποοιημένα, δεν περιμένουμε άλλα, υπάρχει αύξηση στις ηλικίες άνω των 60 όπου υπάρχει σύσταση και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο».

Exit mobile version