Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

13.10.2022 | 08:09

Κριός

Θα μπορούσες να νιώθεις διχασμένη σήμερα. Από τη μία να σκέφτεσαι να συνεργαστείς κι από την άλλη να διατηρήσεις την ασφάλεια της ανεξαρτησίας σου. Ένας συμβιβασμός θα είχε νόημα. Είναι μια μέρα για να κάνεις προσαρμογές και να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Οι ευκαιρίες σχέσης και η ολοκλήρωση μέσω συνεργασιών βρίσκονται στο επίκεντρο και καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να σταθεροποιήσεις και να εξασφαλίσεις μια σύνδεση. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του πνεύματός σου και η επικοινωνία με φίλους είναι ενδυναμωτική.

Ταύρος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου, το να διατηρείς τα πράγματα άνετα και απλά φαίνεται να ικανοποιεί τους περισσότερους. Είναι καλή ιδέα να ανασυνταχτείς ή να αφιερώσεις χρόνο για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Ωστόσο, η σημερινή ενέργεια είναι καλή για να δεις που μπορείς να βελτιώσεις τις συνεργασίες του, τις ρουτίνες σου ή την αυτοφροντίδα σου. Αν χρειαστεί κάνε κάποιες προσαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σχηματίζει μια άβολη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο σου και μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις την επιθυμία σου για προσωπική ανεξαρτησία και την ανάγκη σου να ακολουθήσεις τα καθήκοντα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και είσαι περισσότερο σε επαφή με τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Οι άλλοι έλκονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση. Ωστόσο θα μπορούσες να παίρνεις τα πράγματα μάλλον προσωπικά με τις σημερινές διελεύσεις. Η κοινωνική δυσφορία μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι ακραία αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη ή αν οι γύρω σου προσπαθούν να σε καθηλώσουν σε μια απάντηση ή μια δέσμευση. Κάνε διαλείμματα και προσπάθησε να ξεκουραστείς αν είναι δυνατόν.

Καρκίνος

Η καρδιά σου μπορεί να βρίσκεται σε δυο σημεία σήμερα και ενώ θέλεις να περικυκλωθείς με τα γνωστά, κάτι σε καλεί να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου. Ενώ η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια αναποφασιστικότητα, η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να εξομαλύνεις τα πράγματα καθώς η μέρα προχωρά. Είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Το να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα αντί να το παρακάμψεις είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σου. Το να κρατάς ανοιχτές τις επιλογές σου μπορεί να προσκαλέσει θετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες αλλά είναι επίσης σημαντικό να τιμάς τη ανάγκη σου για χαλάρωση.

 

Λέων

Νωρίς σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια αφηρημάδα, μια καθυστέρηση ή μια αίσθηση απογοήτευσης. Ευτυχώς αυτή η επιρροή είναι προσωρινή και μπορεί κάλλιστα να σε ανακατευθύνει. Στο μεταξύ η επιθυμία να δραπετεύσεις ή να απολαύσεις μια αλλαγή ρυθμού είναι έντονη κι αν φέρεσαι σκληρά στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα μπορεί να αισθανθείς λίγο αποπροσανατολισμένη. Μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένα ή ενοχλητικά ζητήματα ορίων σε μια φιλία που θα χρειαστεί να λύσεις.

Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις αν χρειάζεσαι εξοικείωση ή ενθουσιασμό σήμερα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου ενθαρρύνοντας σε να στοχεύσεις ψηλότερα και να παρακολουθήσεις τις φιλοδοξίες ή τους μεγαλύτερους στόχους σου. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια άβολη γωνία αντιπαραθέτοντας τις ανάγκες σου για άνεση και ασφάλεια με την επιθυμία σου να ανακαλύψεις ή να μάθεις νέα πράγματα. Διαφορετικές εμπειρίες μπορεί να είναι πιο αναζωογονητικές, αν και ένα κομμάτι σου μπορεί να αντισταθεί στην επιθυμία να κάνεις κάτι νέο.

Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταρτίσεις ένα σχέδιο σήμερα. Μπορεί να υπάρξει επιπλέον ευαισθησία στις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλων και ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τάση επαναστατικότητας. Σκέψου ότι μπορεί να ξοδεύεις πολύ χρόνο αντιδρώντας στα συναισθήματα σου αντί απλώς να συνδέεσαι μαζί τους. Πρόσεξε τη βιασύνη σε ένα οικονομικό ή οικείο θέμα. Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σου σαν ο πλανητικός σου κυβερνήτης και καθώς κατευθύνεται προς μια αρμονική όψη με τον Κρόνο είναι φυσικό να σταθεροποιηθείς και να απολαύσεις μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και ταυτόχρονα θα ήθελες να συζητήσεις και με κάποιον ειδικό. Με διαφορετικές ανάγκες και κίνητρα που ανταγωνίζονται της προσοχής σου δεν είναι η καλύτερη στιγμή για σαφήνεια. Ωστόσο εστιάζεις στο να προχωρήσεις και να βελτιωθείς και με αυτήν τη στάση μπορείς να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα. Η Αφροδίτη οδεύει σε αρμονία με τον Κρόνο και απολαμβάνεις περισσότερη σταθερότητα και πρακτικότητα όσο προχωρά η μέρα.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξει μια μικρή αποσύνδεση μεταξύ της ανάγκης σου για συμμετοχή και της επιθυμίας σου να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο σήμερα. Τα διχασμένα συναισθήματα μπορεί να περιβάλλουν φίλους και γνωστούς, τη δουλειά ή την υγεία. Δεν είσαι πολύ σαφής σχετικά με τον ποιoν ή τι να εκτιμήσεις σήμερα, επομένως είναι λογικό να προσπαθήσεις να ελέγξεις τη συμπεριφορά που μπορεί να σου δώσει λόγο να μετανιώσεις αργότερα, όπως γρήγορες αποφάσεις σε μια σχέση ή παρορμητικές δαπάνες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα ενθαρρύνοντας σε να χειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις. Δεν είναι εύκολο να χωρέσεις σε όλα όσα θέλεις να κάνεις αφού έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου και είναι λογικό να κάνεις απλοποιήσεις. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες για αξίες ή έννοιες αγάπης το πρώτο μισό της ημέρας. Αν αισθάνεσαι φορτισμένη λάβε μέτρα για να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου και ζήτα βοήθεια. Αργότερα σήμερα η μέρα είναι δυνατή για επαγγελματικές ή οικονομικές υποθέσεις και μπορεί κάλλιστα να απολαμβάνεις και να κάνεις κάποια ικανοποιητική πρόοδο σε μια επιδίωξη.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη σου θυμίζει την ανάγκη για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι αυτήν την επιπλέον σπίθα αυτήν τη στιγμή, ακόμα κι αν σε βγάλει για λίγο από τον δρόμο σου. Το ζητούμενο είναι να βρεις μια ισορροπία. Μπορεί να υπάρξει κάποια αμυντικότητα ή παρερμηνεία των κοινωνικών συνθηκών με την Αφροδίτη σε μια δύσκολη γωνία με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό. Το να κεντράρεις στον εαυτό σου μπορεί να είναι απαραίτητο για να μοιραστείς τον εαυτό σου πιο ελεύθερα και πιο χαρούμενα με άλλους αργότερα.

Ιχθύες

Μια παύση μπορεί να είναι αναζωογονητική τώρα, αλλά πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία. Μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που προκαλούν συναισθήματα άγχους ή πιθανά ακόμη και ενοχής με τις τρέχουσες μικρές προκλητικές διελεύσεις. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παρεμβαίνουν στις σχέσεις σου. Μπορεί να είναι προσωρινά δύσκολο να δεις την πραγματική αξία των ανθρώπων, των καταστάσεων και των υλικών πραγμάτων.

Exit mobile version