Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεπόλια: Συνταρακτική τροπή στην υπόθεση εκπόρνευσης της 12χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Συνταρακτική τροπή στην υπόθεση εκπόρνευσης της 12χρονης

Σεπόλια: Η μητέρα συνελήφθη ως πρόσωπο με συμμετοχή σε μαστροπεία.

Δηλώνει αθώα, κλαίει, φοβάται μην τις πάρουν τα παιδιά της, απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της και υποστηρίζει ότι η 12χρονη κόρη της, το παιδί που έπεσε θύμα διαρκών βιασμών από τον 53χρονο συλληφθέντα και τους «πελάτες», της είχε πάρει την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό κι έτσι βρέθηκαν σε αυτόν δύο εμβάσματα των 20 έως 25 ευρώ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα, καθώς η σύλληψη της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, ήρθε να δώσει νέα, συνταρακτική τροπή στην υπόθεση καθώς η διατύπωση της κατηγορίας την φέρει ως συναυτουργό και εν γνώσει της εκπόρνευσης του μικρού κοριτσιού.

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η Αστυνομία είχε ενημερώσει ότι «συνελήφθη με ένταλμα, απογευματινές ώρες, (12-10-2022), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονη ημεδαπή, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση». Πολλές οι πληροφορίες, που έρχονται στο φως για τις συνθήκες, αλλά και τα στοιχεία, που ήρθαν σε γνώση των δικαστικών Αρχών και οδήγησαν στην απόφαση έκδοσης του εντάλματος για τη μητέρα.

Τα ύποπτα εμβάσματα

Τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό και ήταν των 25 ευρώ, θεωρήθηκαν ύποπτα. Οι Αρχές προβληματίστηκαν από την αρχή, από το γεγονός ότι το 12χρονο παιδί κυκλοφορούσε με ακριβά ποδήλατα και κινητά, καθώς και με το ότι έδινε λεφτά στη μητέρα της. Η μητέρα υποστηρίζει ότι τα εμβάσματα, που οι Αρχές θεωρούν ύποπτα, προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο Μίνι Μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, του συλληφθέντα, αλλά όπως όλα δείχνουν, λένε αστυνομικές-δικαστικές πηγές, πρόκειται για χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Ποιόν «φωτογράφισε» ο 53χρονος

Υπενθυμίζεται εδώ, όμως, ότι ο 53χρονος, είχε ουσιαστικά «φωτογραφίσει» ένα άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης, ότι «ήξερε τα πάντα» και πως «ήταν εκείνο, το οποίο είχε δημιουργήσει το προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο», με αποτέλεσμα να βρίσκονται «πελάτες»… Πέρα, λοιπόν, από τα εμβάσματα, η μητέρα φέρεται να είχε πολλές και συχνές επαφές με τον 53χρονο. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν εντοπιστεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και ανταλλαγή sms μαζί του. Επίσης βρέθηκαν τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον κατηγορούμενο.

 

Την παρουσίαζαν ως 17 ετών!

Αναμένεται να γίνουν γνωστά τα στοιχεία που οδήγησαν τον ανακριτή να θεωρήσει ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από αυτά που πλήρωναν οι «πελάτες» για τη συνεύρεση με τη 12χρονη, η οποία προβαλλόταν στο διαδίκτυο ως 17 ετών! Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι το η μητέρα και το κορίτσι, μετά από ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού>, να καταθέσουν υπό την υποστήριξή του για την κακοποίηση του κοριτσιού, εκείνη δεν δέχθηκε να μιλήσει.

Η θεία αποκάλυψε την αλήθεια

Και ήταν η θεία αυτή τελικά που επιχείρησε να πάρει το κινητό από τα χέρια του κοριτσιού θεωρώντας ύποπτα τα μηνύματα, που της έστελναν και η οποία όταν τα διάβασε εμβρόντητη το ανακοίνωσε στη μητέρα, αλλά εκείνη, κατά μία μαρτυρία δεν ξαφνιάστηκε.

Η καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Υπενθυμίζεται η καταγγελία: «Αρχές Σεπτεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε ανώνυμη κλήση, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, για να υποστηρίξει συμβουλευτικά και να κατευθύνει τους οικείους ανήλικης που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ενήλικο άνδρα. Δόθηκαν άμεσα οι απαραίτητες κατευθύνσεις και υπήρξε αίτημα για να μιλήσουν οι άνθρωποι του Οργανισμού με το παιδί και τους γονείς, ώστε να παρέχουν την απαραίτητη στήριξη. Αλλά, το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού.

Μη έχοντας στοιχεία, το Χαμόγελο κατηύθυνε την οικογένεια να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης όμως και τη σχετική έρευνα που έγινε στα αρχεία του Οργανισμού, διαπιστώθηκε ότι η ανώνυμη καταγγελία που είχε λάβει αφορούσε την ίδια ανήλικη».

 

Στο μικροσκόπιο τα ηλεκτρονικά μέσα

Σε αυτή τη χρονική στιγμή, στο στόχαστρο των αστυνομικών, βρίσκονται usb συσκευές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές, που έχουν κατασχεθεί στην κατοχή των δύο ανδρών συλληφθέντων και κατά πληροφορίες και στης μητέρας αλλά και τα δύο κινητά της 12χρονης. Σχετικά με τα δύο εμβάσματα, που βρέθηκαν, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, φέρεται να υποστήριξε ότι προφανώς το έκανε ο 53χρονος για να ενοχοποιήσει τη μητέρα. Στο πλαίσιο, όμως, της μεγάλης έρευνας, αυτή θα στραφεί και στους λογαριασμούς του 53χρονου, της 12χρονης και της οικογένειάς της.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ερευνά, τόσο τους λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου ως βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και τους λογαριασμούς της ίδιας της ανήλικης και της μητέρας της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις