Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά – GNTM 5: «Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου το bullying»
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – GNTM 5: «Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου το bullying»

Βίκυ Καγιά - GNTM 5: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε εάν θα επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο ριάλιτι μόδας και μίλησε για το bullying που κατηγορείται ότι κάνει στις διαγωνιζόμενες

Συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στο GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή και το bullying. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το ριάλιτι μοντέλων. «Δεν ήταν ποτέ στο πλάνο να έρθει ως μόνιμη κριτής. Ήταν μόνο για τις οντισιόν, αλλά θα γυρίσει ως γκεστ σε κάποια πλατό. Η Μαίρη Βιτίναρος είναι η τέταρτη κριτής που είχε υπογράψει να είναι από το bootcamp και μετά. Δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος που ήρθε η Χατζηπαντελή. Αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Δημήτρη Σκουλό, με τον οποίο βρίσκονταν στο παρελθόν μαζί στην κριτική επιτροπή, δήλωσε: «Είναι ένας φωτογράφος, με τον οποίο δουλέψαμε αρμονικά. Δεν ήμασταν κολλητοί, δεν καταφέραμε να γίνουμε κολλητοί. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Καράβας είναι στη θέση του Σκουλού. Κανείς δεν γεμίζει τη θέση κανενός». Τέλος, αναφέρθηκε στο bullying που την κατηγορούν ότι κάνει στους διαγωνιζόμενους. «Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, δεν ξέρω τι σημαίνει, δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω. Τα κορίτσια του GNTM δεν έρχονται εκεί για να κάνουν βόλτα, έρχονται για να κερδίσουν 100.000 ευρώ», είπε κλείνοντας και πρόσθεσε: «Δεν με στεναχωρούν οι δηλώσεις πρώην παικτριών, μόνο τα θέματα υγείας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις