Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / PLUS / Πανσέληνος 9 Οκτωβρίου – ζώδια: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
PLUS

Πανσέληνος 9 Οκτωβρίου – ζώδια: Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Πανσέληνος 9 Οκτωβρίου - ζώδια: Πανσέληνος σημαίνει αλλαγή και νέα σελήνη μια νέα αρχή

Μια πολύ δυνατή αστρολογική μέρα έρχεται στις 9 Οκτωβρίου, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Κριό φέρνοντας αναστάτωση σε τέσσερα ζώδια. Πανσέληνος σημαίνει αλλαγή και νέα σελήνη μια νέα αρχή. Δεν είναι ασυνήθιστο, λοιπόν, κάθε φορά που συμβαίνει η πανσέληνος να βγαίνουν στην επιφάνεια βαθιά ριζωμένα αισθήματα, κάτι σαν «ηφαιστειακή έκρηξη». Επειδή η πανσέληνος είναι επίσης η πιο κλιμακωτή φάση του σεληνιακού κύκλου, είναι συχνά μια περίοδος που συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές και έρχονται αποκαλύψεις.

Στις 9 Οκτωβρίου, η πανσέληνος στον Κριό θα κορυφωθεί στις 4:54 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Επειδή ο εκρηκτικός Κριός φημίζεται για την επιθετικότητά του, ίσως εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι αυτή η πανσέληνος είναι ενδεχομένως η πιο συναισθηματική του 2022. Αυτό συμβαίνει επειδή ενώνει τις δυνάμεις της με τον Χείρωνα -που είναι ο πληγωμένος θεραπευτής-, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνει στην επιφάνεια βαθιά ριζωμένες ανασφάλειες και ανεπούλωτες πληγές.

Και επειδή βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ηλιο στον διπλωματικό, συνεργάσιμο και αρμονικό Ζυγό, αυτή η πανσέληνος στρέφει την προσοχή στη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Άλλωστε, ο άξονας Κριός-Ζυγός αντιπροσωπεύει την ατομικότητα και την ανεξαρτησία σε αντίθεση με τις συνεργασίες και την αφοσίωσή. Ο Ζυγός θέλει να βεβαιωθεί ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι και ότι οι συγκρούσεις είναι στο ελάχιστο. Ωστόσο, ο Κριός έχει άλλα σχέδια! Αντί να παρακάμψει ένα δύσκολο θέμα, ο Κριός θα χρησιμοποιήσει το ταλέντο του να είναι άμεσος και απότομος λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Σε κάθε περίπτωση, όλοι επηρεαζόμαστε από μια Πανσέληνο, αλλά υπάρχουν τέσσερα ζώδια που σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων, ίσως νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου:
Κριός

Αυτή η πανσέληνος αφορά εσάς, Κριοί. Είστε οι πρωταγωνιστές της παράστασης, ακόμα κι αν έχετε την τάση να αποφεύγετε τα φώτα της δημοσιότητας! Επειδή αυτή η πανσέληνος ρίχνει φως στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, θα σας ενθαρρύνει να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας και να εξετάσετε τι πραγματικά θέλετε. Το γεγονός ότι έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο πρόσωπο. Προετοιμαστείτε για μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας που θα ξεδιπλωθεί, γιατί η πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Ηρθε η ώρα να αφήσετε πίσω τον παλιό σας εαυτό και να γνωρίσετε τον καινούργιο.

Καρκίνος

Τι θέλετε να πετύχετε, Καρκίνοι; Για τι θέλετε να γίνετε γνωστοί; Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης, ρίχνοντας φως στην κοινωνική σας θέση. Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή να επανεξετάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Έχετε πολλές δυνατότητες να κάνετε κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο δρόμος δεν θα έχει δυσκολίες και προκλήσεις, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να αντέξετε την καταιγίδα, πώς αλλιώς θα μπορέσετε να αποδείξετε πόσο πολύ το αξίζετε;

Ζυγός

Η ηλιακή σας επιστροφή βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό το διάστημα έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ωστόσο, η πανσέληνος στον Κριό στρέφει την προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις. Επειδή πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο, αυτό το σεληνιακό γεγονός σας αναγκάζει να στρέψετε την προσοχή στις σχέσεις και να δείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί όσον αφορά τη δυναμική τους. Αν τα θεμέλια μιας σχέσης είναι αδύναμα και αναξιόπιστα, αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ωστόσο, αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη και να συναντηθείτε στη μέση, αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας, Ζυγοί.

Αιγόκερως

Εργάζεστε πολύ σκληρά Αιγόκεροι για να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο προς την επιτυχία. Ωστόσο, αποφεύγετε τα προβλήματα στην προσωπική σας ζωή με το πρόσχημα ότι είστε εργασιομανής. Αυτή η πανσέληνος φέρνει την προσοχή σας στον τέταρτο οίκο της οικογένειας και θέλει να σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε τη δύναμη να χτίσετε τη δική σας ιδέα για το σπίτι, όπου κι αν αυτό βρίσκεται. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας, αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να αρχίσετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις