Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνος Δημάδης σύντροφος: Η φωτογραφία του δημοσιογράφου με τη νέα του σχέση
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Δημάδης σύντροφος: Η φωτογραφία του δημοσιογράφου με τη νέα του σχέση

Θάνος Δημάδης σύντροφος: Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τον Μάθιου

Με μία νέα φωτογραφία του στο διαδίκτυο ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης δείχνει ότι η ζωή προχωρά και ο ίδιος αλλάζει σελίδα.Λίγες εβδομάδες πριν ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης δημοσιοποίησε τον χωρισμό του από τον σύζυγό του μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής. «Ας τον ονομάσουμε επίλογο! Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια γάμου, είμαστε ευτυχισμένα διαζευγμένοι και έτοιμοι να περάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας» είχε γράψει ο Θάνος Δημάδης. Σήμερα ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, δηλώνει ξανά ερωτευμένος, μέσα από μία φωτογραφία του στα social media. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση που συνοδεύει μία φωτογραφία που δείχνει τους δύο άντρες αγκαλιά σε ένα μεγάλο τραπέζι για τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τον Μάθιου

«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα. Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον. Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή.

Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη».

Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη κλείνει με μία κόκκινη καρδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις