Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παλλήνη Πολεοδομία: Πέταξε επικίνδυνο υγρό σε υπαλλήλους
ΕΛΛΑΔΑ

Παλλήνη Πολεοδομία: Πέταξε επικίνδυνο υγρό σε υπαλλήλους

Παλλήνη Πολεοδομία: Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης ενώ οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Παλλήνης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook, ο δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος. Όπως ανέφερε, πριν δύο ημέρες πολίτης, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση, πέταξε επικίνδυνο υγρό στο πρόσωπο και τα μάτια δύο υπαλλήλων της Υπηρεσίας Δόμησης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης, ενώ οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. “Διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν” τόνισε, καταδικάζοντας την επίθεση.

Όλη η ανάρτηση του Δημάρχου

Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε, έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.

Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις