Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νόνη Δούνια λιποθυμία: “Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, ίσως υπερέβαλα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νόνη Δούνια λιποθυμία: “Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, ίσως υπερέβαλα”

Νόνη Δούνια λιποθυμία: Στο πλευρό της έτρεξαν βουλευτές γιατροί, μόλις συνήλθε επέστρεψε στο σπίτι της

Ενα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της, εκφράζει η Νόνη Δούνια λίγες ώρες μετά την περιπέτεια που είχε στη Βουλή όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Η βουλευτής Πειραιά ανέφερε σε ανάρτησή της ότι… ίσως υπερέβαλε λίγο των δυνάμεων της με τις πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις.

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Δούνια είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα στην καρδιά της κάνοντας επέμβαση για πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας. Λίγο μετά το περιστατικό η βουλευτής της ΝΔ έφυγε από τη Βουλή και επέστρεψε στο σπίτι της.

Νόνη Δούνια: Στα θέματα υγείας που με αφορούν είμαι ψύχραιμη

Για την  περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της είχε μιλήσει τότε, το 2020 η Νόνη Δούνια. «Ήταν μια διόρθωση βαλβίδας, ήταν προγραμματισμένο χειρουργείο. Μου φαίνεται απίστευτο που πέρασε ένας χρόνος ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ. Είμαι πάντα ψύχραιμη στα θέματα υγείας ειδικά αν έχει να κάνει με τον εαυτό μου. Περνάνε κάποιες σκέψεις από το μυαλό σου, αν γίνει το μοιραίο. Τα έχω προετοιμάσει όλα; Είναι όλα έτοιμα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Ποτέ δεν είναι και φυσικά μετά κάνεις κι άλλο απολογισμό της ζωής σου. Πως την έχεις ζήσει κι αν θέλεις να αλλάξεις κάτι».

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε επίσης: «Μετά το χειρουργείο έπρεπε να μείνω σπίτι για 15 ημέρες σε πλήρη ηρεμία. Μόνο μια ημέρα ξέφυγα. Είναι από αυτά που σε εκνευρίζουν στην καθημερινότητα. Είναι πολύ δύσκολο μέσα στο δικό σου περιβάλλον να παραμείνεις ήρεμος όταν βλέπεις τι γίνεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις