Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νόνη Δούνια λιποθυμία: Αναστάτωση στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νόνη Δούνια λιποθυμία: Αναστάτωση στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Νόνη Δούνια λιποθυμία: Στο πλευρό της έσπευσαν βουλευτές της ΝΔ που είναι γιατροί αλλά και ο γιατρός της Βουλής

Μια ξαφνική αδιαθεσία της Νόνης Δούνια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ προκάλεσε τη λιποθυμία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσαν κοντά της βουλευτές της ΝΔ που είναι γιατροί και στη συνέχεια η βουλευτής Πειραιώς της ΝΔ βγήκε από την αίθουσα και μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο της Βουλής. Υπενθυμίζεται πως η κυρία Δούνια το 2019 υπεβλήθη σε ένα εξαιρετικά σοβαρό χειρουργείο στην καρδιά. Μάλιστα, η ίδια έναν χρόνο αργότερα, το 2020, έκανε μια ανάρτηση για τις ώρες πριν από το χειρουργείο, όταν, όπως έλεγε, έκανε τον απολογισμό της, αλλά και για το επόμενο πρωί, που, όπως γράφει, ξύπνησε «με πίστη και ψυχική δύναμη».

Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε έναν χρόνο πριν

«1/10/19. Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη, αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματά μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι;

Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στον δρόμο μας, γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στον καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά», έγραψε η Νόνη Δούνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις