Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 48χρονη Καρπενήσι: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της
ΕΛΛΑΔΑ

48χρονη Καρπενήσι: Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της

48χρονη Καρπενήσι: Ντοκουμέντο με τη 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που έχει να δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη Πέμπτη στην Ευρυτανία, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα. Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω drone που διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που υπήρχε για τον βυθό. Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Έρευνες κι εκτός λίμνης

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.

Τα ερώτημα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και  έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή. Oι αστυνομικοί βάζουν «στο τραπέζι» και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, εφόσον οι μέχρι τώρα προσπάθειες ανεύρεσης της 48χρονης έχουν αποβεί άκαρπες.

Ντοκουμέντο με τη 48χρονη να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε

Στο «φως» ήρθε και ντοκουμέντο με τη 48χρονη Ευρυδίκη στην Ευρυτανία να οδηγεί προς τη λίμνη Κρεμαστών την ημέρα που εξαφανίστηκε. Όπως μετέδωσε το Star, φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Είναι από την ημέρα της εξαφάνισης και όπως φαίνεται, η ώρα είναι μία και δώδεκα. Σημειώνεται πως το ντοκουμέντο αυτό είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

autokinito euritania-autokinito-
«Η 48χρονη νοσηλεύτηκε πριν εξαφανιστεί με μικροκακώσεις και μώλωπες»

Η 48χρονη γυναίκα μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό της για την περιουσία που κληρονόμησε το τελευταίο διάστημα η ίδια, τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου ότι τη χτύπησε. Στη συνέχεια η αστυνομία τον συνέλαβε, τον οδήγησε στο αυτόφωρο και του ορίστηκε δικάσιμος. Δεν υπάρχει άλλο προφίλ ενδοοικογενειακής βίας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, Δημήτρης Καρατσίκης, αναφέρει ότι η 48χρονη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο στη χειρουργική κλινική έχοντας μικρό κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της.

«Πρόκειται για μια πολύ αγαπητή γυναίκα στη κοινωνία του Καρπενησίου, που πρόσφερε τη βοήθειά της σε πολλούς ανήμπορους ανθρώπους, μια δραστήρια γυναίκα που δεν μπορώ να πιστέψω σε όλα αυτά που ακούγονται, ότι ενδέχεται να αυτοκτόνησε. Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι ένα κακό όνειρο κι ότι θα επιστρέψει και πάλι στην οικογένειά της» λέει ο Δημήτρης Καρατσίκης. «Η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί νοσηλεύτηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας για ένα 24ωρο, έχοντας μικροκακώσεις και μώλωπες. Ήρθε τη Δευτέρα (19/9) και την Τρίτη πήρε εξιτήριο» καταλήγει ο κ. Καρατσίκης.

Ευρυτανία: Άφαντη η 48χρονη - Ο γιος της αποκάλυψε ότι την είχε σώσει από  απόπειρα αυτοκτονίας πριν εξαφανιστεί (βίντεο) - Law & Order
Η μητέρα της θυμάται τον τελευταίο διάλογο

Η μητέρα της, μιλώντας στο «Live News», θυμάται τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με το παιδί της. «Της είπα: ”Έφαγες με το παιδί;” και αυτά, ”ναι, φάγαμε” λέει, ”φάγαμε και φρούτα”. Έφαγε και όταν τελείωσε το φαγητό τα μακαρόνια με τον κιμά μου είπε: ”Αχ βρε μαμά, πόσο μ’ αρέσαν αυτά τα μακαρόνια”. ”Γιατί δεν θα έρθεις μετά παιδί μου”, λέω, ”να φας;”. Αυτός ήταν ο διάλογος. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια», είπε η μητέρα της 48χρονης.Η μητέρα της 48χρονης πρόσθεσε για τη σχέση της κόρης της με τον σύζυγό της: «Τον τελευταίο χρόνο που ακουστήκαν αυτά, ήταν τόσο αγαπημένοι γι’ αυτό και δεν χώριζαν. Τη βλέπαμε κάπως αρκετά πεσμένη και αυτά, της λέγαμε να πάει για θεραπεία και αυτή και ο άντρας της. Πήγαινε στη δουλειά της το πρωί κανονικά, βόλτες, έτρεχε και της άρεσε κιόλας με τις λίμνες και με τα βουνά».

Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και την έσωσε ο γιος της

Ο γιος της 48χρόνης, συντετριμμένος αποκάλυψε πως η μητέρα του λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Χαρακτηριστικά παραδέχτηκε μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου πως είναι αλήθεια ότι η μητέρα του είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα σε προσπάθειά της να αυτοκτονήσει και τόνισε πως το περιστατικό δεν ήταν μια ημέρα πριν την εξαφάνισή της, ενώ την είχε σώσει ο ίδιος.

Σοκάρει η δικηγόρος της 48χρονης

Η δικηγόρος της, Βαλεντίνη Μέτου, μίλησε σήμερα Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και αποκάλυψε πολλά, ενώ δήλωσε πως βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών. «Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της κι αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου», είπε η δικηγόρος. Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της κι επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τη μέρα που εξαφανίστηκε ο σύζυγος της 48χρονης είχε πάει στο σπίτι της, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί
Όπως είπε η κ. Μέτου, στον σύζυγο επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα. Εκείνος όμως, την ίδια μέρα πήγε στο σπίτι της μητέρας της 48χρονης, αγνοώντας τον νόμο. Η Ευρυδίκη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως δεν προχώρησε στη μήνυση, καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της τελικά θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου.

Η φίλη και δικηγόρος του συζύγου μιλά για “ενδοοικογενειακή αγάπη”

Λίγες μέρες νωρίτερα, στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’ μίλησε η οικογενειακή φίλη και δικηγόρος του συζύγου και της μητέρας της 48χρονης, κάνοντας λόγο για ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και έναν σύζυγο που αγαπούν όλοι στην πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις