Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Ψυχούλη γιος: “Φρόντισα να τον μεγαλώσω σωστά με όλα τα λάθη, υπήρχε όμως μια γραμμή”
LIFESTYLE

Ελένη Ψυχούλη γιος: “Φρόντισα να τον μεγαλώσω σωστά με όλα τα λάθη, υπήρχε όμως μια γραμμή”

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την ανατροφή του γιου της και την προσωπική της ζωή

Δηλώσεις παραχώρησε η Ελένη Ψυχούλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, αλλά και την ανατροφή του γιου της. Η δημοφιλής μαγείρισσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Εμείς» και αποκάλυψε πως οι σχέσεις δεν είναι το μεγάλο της «φόρτε». Αρχικά, αναφέρθηκε στο μεγάλωμα του γιου της και τις αρχές που ακολουθεί. «Φρόντισα να τον μεγαλώσω σωστά με όλα τα λάθη που έκανα, εκατομμύρια λάθη. Υπήρχε όμως, μια γραμμή. Να σέβεσαι το παιδί σου και τον κάθε άνθρωπο που αγαπάς. Όταν σέβεσαι, δεν παρεμβαίνεις. Δεν ονειρεύεσαι για τον άλλο, δεν κάνεις πλάνα. Τον αφήνεις στην ησυχία του και ακούς. Όχι πάντα αυτά που σου λέει, αλλά την ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Ψυχούλη: «Όταν χωρίσαμε, το παιδί μας είπε «ουφ» και απελευθερώθηκε»

Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε πως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για κάτι τέτοιο. «Είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να πει για σχέσεις, αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα», είπε. «Να μην ψάχνεις κινητά, να μην ψάχνεις στο μυαλό του άλλου κι εκεί που δεν θέλει, να μην ψάχνεις γενικά και να μπορείς να δίνεις. Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις είναι το φόρτε μου. Επίσης, έχω να πω, ότι όσο γερνάω δεν ξέρω τίποτα. Για τις σχέσεις δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω καμία συνταγή επιτυχίας», συμπλήρωσε. Όπως ανέφερε κλείνοντας, με βάση την πείρα της έχει καταλήξει πως οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες στη ζωή ενός ανθρώπου. «Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες. Ας πούμε, εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κακό κι αν ακούγεται αυτό. Επειδή με αγαπάω τόσο πολύ και με βρίσκω τόσο ιδανική για εμένα και τόσο ακατάλληλη και δύσκολη για οποιονδήποτε άλλο, μπορώ να τους καταλάβω», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις