Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Ήταν κάτι που συνέβη από επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Ήταν κάτι που συνέβη από επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία

Μαίρη Συνατσάκη έγκυος: Η Μαίρη Συνατσάκη περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της

Η Μαίρη Συνατσάκη περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ιαν Στρατή. Η Μαίρη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής “Ελένη”, όπου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της.

“Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου… Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου”, είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

“Μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση”

“Τώρα το κάνω λιγότερο, επειδή ο κόσμος έχει τη διάθεση να με προστατέψει και να πει τη δική του εμπειρία, μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε “ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί”. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια”.

Μιλώντας στη συνέχεια για το σύντροφό της, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: “Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις