Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 48χρονη Καρπενήσι: “Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο”
ΕΛΛΑΔΑ

48χρονη Καρπενήσι: “Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο”

48χρονη Καρπενήσι: Γιατί υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να μην βρεθεί ποτέ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στη Γέφυρα Ταρτάνας στην Ευρυτανία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Λίμνη των Κρεμαστών συνεχίζονται χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην κανάλι Star, ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο. Ταυτόχρονα ξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι όντως δικά της και τα έγραψε η ίδια ή αν είναι άλλος γραφικός χαρακτήρας, σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχει πολλά κρυμμένα μυστικά, αφού η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, ενώ ακόμα υπάρχουν πληροφορίες ότι είχαν κληρονομήσει και μια μεγάλη κληρονομιά. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή, περιγράφοντας την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και “ψυχή” της παρέας. Ωστόσο, όπως είπε κάτοικος της περιοχής, ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο: “Ο πατέρας της κοπέλας αυτής είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. Η κοπέλα δούλευε στο μικροβιολογικό, ήταν μια χαρά, δεν είχε ακουστεί κάτι”, είπε συγκεκριμένα.

Η τελευταία επικοινωνία

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία. Η επικοινωνία ήταν λίγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, εξαιτίας των όσων του είπε στο τηλέφωνο η Ευρυδίκη. Στη συνέχεια μόλις τελείωσε αυτή η επικοινωνία στην οποία κατάλαβε ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία. Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι έρευνες

Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, που παραχωρήθηκε στις αρχές για τη διευκόλυνση των ερευνών εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν σχετίζεται τελικά με την αγνοούμενη. Περιμετρικά της λίμνης δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να “χτενίζουν” την περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν ευρημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις