Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Ούστα – Σάκης Μπουλάς: Ο απίστευτος λόγος που την “έκοψαν” από εκπομπή
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Ούστα – Σάκης Μπουλάς: Ο απίστευτος λόγος που την “έκοψαν” από εκπομπή

Αλεξάνδρα Ούστα - Σάκης Μπουλάς: Οι άνθρωποι που βοήθησαν την Αλεξάνδρα Ούστα να διαχειριστεί το πένθος και η πίεση των ΜΜΕ μετά τον χαμό του Σάκη Μπουλά.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα η οποία ήταν σε σχέση με τον γνωστό καλλιτέχνη μέχρι τον θάνατό του. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Μαμά-δες”, η ηθοποιός αναφέρθηκε στους ανθρώπους οι οποίοι την βοήθησαν να διαχειριστεί το πένθος αλλά και στον τρόπο με τον οποίον την προσέγγιζαν -επίμονα τότε- τα ΜΜΕ. “Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να “φάει” κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση” δήλωσε αρχικά.

“Δηλαδή σαν, “παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι” αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή” πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Ούστα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επειδή δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για τον χαμό του συντρόφου της, αποκλείστηκε από τηλεοπτική εκπομπή. “Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξαρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου” είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις