Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σαμπάνης – Σαρρή: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή για τη σύντροφό του
LIFESTYLE

Σαμπάνης – Σαρρή: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή για τη σύντροφό του

Σαμπάνης - Σαρρή: Τι είπε ο τραγουδιστής για τη σχέση του

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την Ιωάννα Σαρρή και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε αρχικά, στον αθλητισμό, με τον οποίο ασχολούταν μέχρι τα 24 του.

«Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρόνια. Μετά μπήκα στο τραγούδι, που ασχολούμουν από 6 χρονών. Σταμάτησα τον στίβο, γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο, παρά μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για την οικογένειά του

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του. «Ήμουν πολύ μικρός, όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου είναι και φίλος μου πλέον. Είχε περισσότερα πράγματα να πει μαζί μου, όταν ήμουν έφηβος, παρά όταν ήμουν μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμά μου. Αν το έχω οικογένεια, μου στερήσει την έμπνευσή μου, δεν πειράζει. Θα βρω κάτι άλλο», δήλωσε.

Τι είπε για την σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή. «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα και τότε, είπα “φτάνει το κρυφτό”. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του “Άσε με να σε προσέχω”. Είμαι λίγους μήνες μαζί κι είμαι ερωτευμένος», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις