Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 5 20/9: Η Σοφία Χατζηπαντελή έδιωξε από το πλατό τις μάνατζερ του μοντέλου – «Αν δεν φύγετε, θα σας βγάλω εγώ»
LIFESTYLE

GNTM 5 20/9: Η Σοφία Χατζηπαντελή έδιωξε από το πλατό τις μάνατζερ του μοντέλου – «Αν δεν φύγετε, θα σας βγάλω εγώ»

GNTM 5 20/9: Ενοχλημένες με την στάση της οι δυο γυναίκες

Η Σοφία Χατζηπαντελή έφερε σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους κριτές του GNTM με την στάση της στο πλατό των audutions. Συγκεκριμένα, όσο η 26χρονη Ζωή έκανε την οντισιόν της στο GNTM 5 οι κριτές αναρωτήθηκαν πως, αφού ανήκει σε τρία πρακτορεία, δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της. Αν κι αρχικά οι συνεργάτιδές της καλέστηκαν στο πλατό για να συζητήσουν αυτό το θέμα, το γεγονός ότι έκαναν παρεμβάσεις στις απαντήσεις που έδινε το μοντέλο, εκνεύρισε την Σοφία Χατζηπαντελή. Η κριτής του GNTM άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες όπου κάθονταν, με τις ίδιες να είναι αποσβολωμένες. «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου»

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα που είπε η Σοφία στις κοπέλες να φύγουν, σίγουρα δεν ήξερα πως να αντιδράσω και την ώρα εκείνη ήταν άβολο», είπε αργότερα η διαγωνιζόμενη για την στάση της Σοφίας Χατζηπαντελή. Ενώ η Βίκυ Καγιά είπε στη Σοφία Χατζηπαντελή για το συμβάν: «Γιατί είσαι τόσο αυστηρή;»

GNTM: Μαμά και κόρη φόρεσαν μπικίνι και σάρωσαν στην οντισιόν

Στο νέο επεισόδιο του GNTM η 19χρονη Μάρα συστήθηκε στους κριτές έχοντας δίπλα της την 47χρονη μητέρα της, Μικαέλα. «Η μαμά μου δήλωσε για μένα συμμετοχή γιατί εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα, αλλά με έπεισε και μετά την έπεισα κι εγώ να δηλώσουμε και να έρθουμε μαζί. Εγώ ασχολούμαι τον τελευταίο χρόνο με το modeling, ενώ η μαμά είχε βγει “Miss Σλοβενία” παλιότερα. Είπα να ακολουθήσω τα χνάρια της», ανέφερε αρχικά η 19χρονη Μάρα.

Κατά την εμφάνισή τους μπροστά στους κριτές η Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Είμαι συγκινημένη που στέκεσαι σήμερα εδώ και στηρίζεις το παιδί σου και είμαι συγκινημένη και για έναν ακόμη λόγο, που έβαλες τον εαυτό στο προσκήνιο και κάνεις και λίγο αυτό που θέλεις κι εσύ γιατί πολλές φορές οι μαμάδες ξεχνάμε να ζούμε. Είμαι δίπλα σου», δήλωσε για την προσπάθεια της 47χρονης. «Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρας μού είπε να έρθω οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος», αποκάλυψε η Μικαέλα για τη συμμετοχή της.

«Εγώ για τη Μάρα ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει στο παιχνίδι. Με άγγιξαν τα καλά λόγια προς την κόρη μου παρά προς τον εαυτό μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της 47χρονης για την κοινή συμμετοχή με την κόρη της στο GNTM.

GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή «γκρέμισε» την 59χρονη με τις ατάκες της – «Ας πάει διακοπές»

Η οντισιόν της 59χρονης Μαρίας αρχικά ενθουσίασε τους κριτές του GNTM, ωστόσο όταν έφτασε η ώρα της αξιολόγησης η Σοφία Χατζηπαντελή δεν…έδειξε έλεος. Όλα ξεκίνησαν όταν η 59χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM 5 δήλωσε μπροστά στους κριτές πως τώρα είναι η ώρα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο Modeling αφού σε νεαρή ηλικία δεν είχε τις σημερινές ευκαιρίας και τις δυνατότητες της τεχνολογίας. «Δεν έχω βγάλει selfie στη ζωή μου ποτέ. Αφού selfies δεν υπήρχαν τότε», ήταν η φράση που έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να ξεσπάσει.

Το κορμί της 59χρονης άρεσε πολύ στην κριτική επιτροπή, όπως και οι πόζες της. «Θέλω να μείνω αθάνατη. Θέλω να φύγω, αλλά όταν φύγω να με θυμούνται. Να έχω συμβάλλει και να έχω συνεισφέρει σε κάτι… Θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω, θέλω να… », είπε η 59χρονη Μαρία στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να σχολιάζει: «Ας πας διακοπές», συμπληρώνοντας: «Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη… δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Το σχόλιο πείραξε ιδιαίτερα την 59χρονη Μαρία η οποία αργότερα σχολίασε στην κάμερα: «Άκου ας πάει διακοπές! Τι να διακόψω;», είπε στην κάμερα.

Έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου στο νέο επεισόδιο του GNTM.

Η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο δίχασε τους κριτές με την οντισιόν Παρόλο, που η ίδια πήρε δύο όχι, ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή και της έδωσε την wildcard. Η κίνηση αυτή ξάφνιασε τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος ξέσπασε, αναφέροντας τις δυσκολίες του Modeling αλλά και τις ευκολίες που έχουν τα σημερινά κορίτσια μέσα από τα scial media. «Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!» Και ο Γιώργος Καράβας απάντησε:«Σε μένα το λες; Εγώ αυτό το έχω βιώσει, αυτό που λες εγώ το έχω βιώσει».

Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, είδα βία – Είναι ξεπερασμένο και πασέ»

Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Παρτσώλης εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τον τρόπο της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες. Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου που έχει προϋπάρξει στο σόου μόδας χαρακτήρισε ως «βία» κάποια λόγια και κάποιες πράξεις των κριτών. «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της χαρακτήρισε τις auditions του GNTM ως «σκληρό ριάλιτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις