Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέκδοτα: Νέο… χτύπημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέκδοτα: Νέο… χτύπημα

Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέκδοτα: Με αφορμή τη νέα του ταινία μικρού μήκους για την ζωή του

Πέρα από τις εξωπραγματικές μπασκετικές του ικανότητες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι γνωστός και για τα… «κρύα» του ανέκδοτα.

Με αφορμή τη νέα του ταινία μικρού μήκους για την ζωή του που θα βγει στον αέρα σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, ο σταρ του ΝΒΑ επέστρεψε δυναμικά με ένα ανέκδοτο για… σκηνοθέτες.

Ο Greek Freak απόλαυσε ιδιαίτερα τα γυρίσματα, κάτι που φαίνεται και από το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram με τον ίδιο να βρίσκεται σε καλή διάθεση.

«Κρατούσα αυτό το αστείο για αρκετό καιρό 😂😂 Η νέα μου ταινία με το @WhatsApp, Naija Odyssey, κυκλοφορεί αύριο», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο

«Πριν συνεχίσουμε με τα γυρίσματα έχω να πω ένα ανέκδοτο. Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη της ταινίας από το μπαρ; Γιατί έκανε σκηνή», ήταν το ανέκδοτο που ανέβασε στα social media ο Γιάννης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να επενδύσει και ως παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο Flagmakers (κατασκευαστές σημαιών), που αφορά κυρίως σε μετανάστες που δουλεύουν σε εργοστάσιο στο Ουίσκονσιν, ενώ ήδη προβλήθηκε από το Disney+ η ταινία για την ζωή του Γιάννη και της οικογένειάς του με το όνομα «Rise».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις