Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φουρνιέ – Ολυμπιακός: «Θα ήθελα να παίξω στην ομάδα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φουρνιέ – Ολυμπιακός: «Θα ήθελα να παίξω στην ομάδα»

Φουρνιέ - Ολυμπιακός: Ο λόγος που θέλει να παίξει στους Ερυθρόλευκους

Ο Έβαν Φουρνιέ επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον στον Ολυμπιακό, εξηγώντας πάντως ότι ακόμη είναι προσηλωμένος στο NBA.

Εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Φουρνιέ είχε κάνει σχετικό tweet στο παρελθόν, αναφέροντας τα εξής: «Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό κλαμπ». Ρωτήθηκε έτσι σχετικά και σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στο μυαλό του.

Οι δηλώσεις του Φουρνιέ

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά, αλλά πάντα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθω κάποια στιγμή για να παρακολουθήσω τον Φαλ και να νιώσω την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το να επιστρέψω στην Ευρώπη προς το τέλος της καριέρας μου, είναι νωρίς για να πω, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, όπως τραυματισμούς και άλλα.»

»Είναι μακρινό. Αν όμως επιστρέψω στην Ευρώπη, θα ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι νωρίς όμως, είμαι μόλις 29 χρονών και έχω μπροστά μου πολλά χρόνια στο NBA».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις