Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 38 μετανάστες -Έβρος: Το σποτ της ΝΔ για τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

38 μετανάστες -Έβρος: Το σποτ της ΝΔ για τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ

38 μετανάστες -Έβρος: Η ΝΔ ζητά να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα - Η ανακοίνωση και το βίντεο της ΝΔ

«Δυσφημούν τη χώρα» τονίζει, με νέα ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα με τους 38 μετανάστες στον Έβρο. Η δήλωση από την κυβέρνηση έρχεται λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση της ΜΚΟ HumanRights360 ότι όσα αφορούσαν στην υπόθεση των μεταναστών συνέβησαν εκτός ελληνικής επικράτειας. Στην ανακοίνωση της ΝΔ τίθεται και το ζήτημα της στασης που έχει τηρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση που δεν «έχει ζητήσει συγγνώμη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επί εβδομάδες, με συνεχείς καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, εξέθετε διεθνώς τη χώρα, διακινώντας fake news σε σχέση με τους 38 μετανάστες στον Έβρο. Ευρωβουλευτές του έφεραν την υπόθεση ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Και τώρα που αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος και δικαιώνουν όσα από την αρχή έλεγε η κυβέρνηση, ο κ. Κατρούγκαλος και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον δεν ζητούν συγγνώμη, αλλά ζητούν και τα ρέστα. Τη συγγνώμη δεν την οφείλουν μόνο γιατί επιτέθηκαν με ψέματα στην κυβέρνηση. Αλλά πρωτίστως γιατί αναπαράγοντας ψέματα, δυσφημούν τη χώρα» εισημαίνεται ειδικόετρα στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην απάντηση της ΝΔ για τους μετανάστες περιλαμβάνεται και βίντεο με το οποίο η κυβέρνηση παραθέτει τα «fake news» του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι βουλευτες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έλεγαν πως η νησίδα βρισκόταν σε ελληνικό έδαφος και το ελληνικό κράτος απεμπολεί εδάφη για να μην διασώσει μετανάστες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις