Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα αποστέλλει στεφάνια
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα αποστέλλει στεφάνια

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Το γραφείο τελετών έφτιαξε και κηδειόχαρτο

Ένα γραφείο τελετών στην Ορεστιάδα αποφάσισε να αναρτήσει κηδειόχαρτο και να αποστείλει λουλούδια για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Μανώλης» ανέλαβε την αποστολή λουλουδιών στη μνήμη της βασίλισσας, έπειτα από προτροπή πολιτών που ήθελαν να τιμήσουν έτσι την Ελισάβετ.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών εξηγεί: «Κάναμε ένα κηδειοχαρτο και αφορμή στάθηκε μια κυρία που ήρθε και μας είπε αν υπάρχει τρόπος να στείλει λουλούδια για την κηδεία της βασίλισσας. Το έψαξα αμέσως και αφού διασφάλισα ότι υπάρχει τρόπος να αποσταλούν λουλούδια, έκανα όλες τις ενέργειες, τύπωσα και κηδειόχαρτο και ήδη ξεκίνησε η αποστολή λουλουδιών και από άλλους. Ναι, μου έκανε εντύπωση αλλά φαίνεται ότι η βασίλισσα έχει φίλους παντού».

Ατέλειωτη ουρά για το ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ

Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο οι Βρετανοί βρίσκονται σε παροξυσμό, θέλοντας να αποχαιρετήσουν την επί 70 χρόνια βασίλισσά τους. Η κατάσταση είναι τέτοια, που στο λαϊκό προσκύνημα στο πλαίσιο της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ ζητήθηκε μια… παύση. Η ουρά, για να καταφέρει κανείς να μπει στην παλαιότερη αίθουσα του παλατιού του Γουέστμινστερ, φθάνει τα 8 χιλιόμετρα, ενώ η αναμονή τις 14 ώρες. Όσο κι αν αυτό φαίνεται αποτρεπτικό, οι Λονδρέζoι, και όχι μόνο, εξακολουθούν να συνωστίζονται κατά δεκάδες χιλιάδες, για το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα.

Να σημειωθεί ότι το λαϊκό προσκύνημα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, δύο ώρες πριν η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκινήσει για το ταξίδι προς το Αββαείο του Γουέστμινστερ, όπου θα τελεστεί η μεγαλοπρεπής κηδεία, παρουσία δεκάδων ηγετών από όλη την υφήλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις