Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτήρης Τσαφούλιας – πρώην σύζυγος: “Αν λες ότι την μισείς είναι σαν να μισείς το 50% των παιδιών σου”
LIFESTYLE

Σωτήρης Τσαφούλιας – πρώην σύζυγος: “Αν λες ότι την μισείς είναι σαν να μισείς το 50% των παιδιών σου”

Σωτήρης Τσαφούλιας - πρώην σύζυγος:  «Το ότι γίνονται θέμα αυτά που λέω και συζητιούνται τόσο, είναι πρόβλημα, γιατί είναι τα αυτονόητα»

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του. Ο σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έχουν κακή σχέση, καθώς έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί. «Δεν φαντάζομαι πώς αλλιώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίιο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. Είναι μονόδρομος», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να διεκδικούν, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Δεν χρειάζεται καμία να μείνει παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση, για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχει τίποτα. Καλό είναι να μη φτάνεις εκεί, αλλά ακόμα και με αυτό, πυο είναι λίγο τραυματικό για ένα παιδί, του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι οι γονείς σου σου έμαθαν πως στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρέπει να κυνηγάς την ευτυχία», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τι είπε για έναν πιθανό γάμο και παιδιά με την Άννα Μενενάκου

Παρακάτω, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι δηλώσεις του κάθε φορά καταφέρνουν να συζητιούνται, μέχρι που γίνονται viral. Ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Το ότι γίνονται θέμα αυτά που λέω και συζητιούνται τόσο, είναι πρόβλημα, γιατί είναι τα αυτονόητα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο παίρνουν τέτοια έκταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε όποια συζήτηση κι αν σταθείς, όλοι ξέρουν να σου πουν τι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αφού όλοι ξέρουν, γιατί ποτέ δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Άννα Μενεκάκου και να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Όπως είπε, για εκείνον δεν έχουν καμία σημασία οι υπογραφές και οι τελετές, όμως δεν απέκλεισε αυτή την πιθανότητα. Τόνισε ωστόσο, πως ήδη αισθάνονται σαν να είναι οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις