Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Καζάκος – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Τι μου το λέτε τώρα ρε παιδιά ζωντανά;”
LIFESTYLE

Κώστας Καζάκος – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Τι μου το λέτε τώρα ρε παιδιά ζωντανά;”

Κώστας Καζάκος - Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έμαθε από τους δημοσιογράφους για τον χαμό του Κώστα Καζάκου, ενώ έκανε δηλώσεις στις κάμερες

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και άλλα επώνυμα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, σοκαρίστηκε κι εκείνος με την είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Οι κάμερες των εκπομπών συνάντησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», με πρωταγωνίστρια τη Χαρούλα Αλεξίου.

Ενώ λοιπόν, παραχωρούσε δηλώσεις σχετικά με την παράσταση στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι δημοσιογράφοι τον πληροφόρησαν για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Η είδηση σόκαρε τον Παπακαλιάτη, ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε πληροφορηθεί για το δυσάρεστο συμβάν. «Τι; Δεν γνωριζόμασταν, ούτε είχαμε συνεργαστεί, αλλά… Από εσάς το μαθαίνω τώρα. Τι να πω; Τι μου το λέτε τώρα ρε παιδιά, ζωντανά; Δεν ήξερα τίποτα», είπε αρχικά, εμφανώς ξαφνιασμένος, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Στη συνέχεια, έσπευσε να εκφράσει τη λύπη του και να στείλει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του ηθοποιού. «Πραγματικά λυπάμαι. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις