Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Καζάκος – Μαίρη Χρονοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια της ηθοποιού
LIFESTYLE

Κώστας Καζάκος – Μαίρη Χρονοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια της ηθοποιού

«Έχουν φύγει όλοι οι παρτενέρ μου και έχω μείνει ολομόναχη» ανέφερε η ηθοποιός

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον θάνατο του Κώστα Καζάκου, που έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη την καλλιτεχνική κοινότητα και όχι μόνο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον» και μοιράστηκε το δικό της πένθος για την απώλεια του Κώστα Καζάκου. «Είναι τόσο επανάληψη όλο αυτό. Έχουν φύγει όλοι οι κινηματογραφικοί παρτενέρ μου. Έφυγε ο Νίκος Μπάρκουλης, ο Γιάννης Βόγλης και τώρα ο Κώστας Καζάκος. Όσοι δούλεψα μαζί τους, έχουν φύγει. Έχω μείνει ολομόναχη, στέγνωσα!» ανέφερε. Σε συνέχεια των δηλώσεών της η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε:  «Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με το “Εις το επανειδείν!”. Που θα πάει; Θα τους ξανασυναντήσω».

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

Από τα τέλη Ιουλίου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου είχε εισαχθεί με κορωνοϊό, εξαιτίας του οποίου επιβαρύνθηκαν σημαντικά τα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Η κατάστασή του κρίθηκε εξαρχής σοβαρή και επιδεινωνόταν με το πέρασμα του χρόνου.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε το 1935 στον Πύργο Ηλείας. Στα 18 του, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει παιδαγωγικά ωστόσο η αριστερή κληρονομιά του πατέρα του έγινε λόγος αρνητικής αντιμετώπισής του από το πανεπιστήμιο. Του ζητούσαν χαρτί κοινωνικών φρονημάτων και επειδή δεν το είχε, δεν του επέτρεψαν την εγγραφή του στη σχολή. Έτσι, άλλαξε αποφάσισε να αλλάξει σταδιοδρομία και φοίτησε στην Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου (1953-1956) και στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (1954-1957).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις