Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά πρεμιέρα: «Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο!»
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα: «Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο!»

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα: Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - Δείτε το καλωσόρισμα της ομάδας της στο πλατό

Πρεμιέρα έκανε το πρωινό της Δευτέρας η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό ντυμένη στα λευκά και τόνισε αρχικά, πως το ύφος της εκπομπής της θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό, θέλοντας να τη διαχωρίσει από το «Πρωινό» που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1. «20 χρόνια πρεμιέρες και πάλι, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε. Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω», δήλωσε η Φαίη Σκορδά. «Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, μου λείψατε. Ευχαριστώ όσους βρίσκονται εδώ. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και χαίρομαι για αυτό», είπε με εμφανή συγκίνηση.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θέλει να «διορθώσει» κάποια πράγματα σε σχέση με το παρελθόν, προκειμένου να είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.  «Σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που φέρνουμε», εξήγησε. Στη συνέχεια, σύστησε την ομάδα της στο κοινό. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα ενημερώνει τους τηλεθεατές με τα ρεπορτάζ του. Τέλος, τις διεθνείς ειδήσεις θα παρουσιάζει η Ελεάννα Τρυφίδου.

Στέλιος Ρόκκος σε Φαίη Σκορδά: «Έχεις άγχος και δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου»

Ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή τη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» έδωσε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε σε όλα όσα πρόκειται να παρουσιαστούν στη μεγάλη συναυλία. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή  «Πρωινό μας» και είχε μία άνευ προηγουμένου συζήτηση με την Φαίη Σκορδά.  Με αφορμή μια ερώτηση της παρουσιάστριας ο Στέλιος Ρόκκος προσπάθησε να κάνει πλάκα με την ηλικία του, κάτι που όμως εκείνη δεν «έπιασε αμέσως».

«Είσαι τόσο αγχωμένη που δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια λέω» της είπε τότε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια λέγοντας: «Α. εντάξει. Πάντως δεν έχει να κάνει με το άγχος αυτό μάλλον. Να τα λέμε κι αυτά, έχω μια καθυστέρηση. Το ξέρεις. Αργώ αλλά τα καταφέρνω». «Στον ήχο φαντάζομαι» είπε με τη σειρά του ο αγαπημένος τραγουδιστής και η Φαίη Σκορδά ανταπάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Γενικά. Δεν πειράζει. Είναι χαρακτηριστικό μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις