Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλέλια Ρενέση Instagram: «Πόλεις, τα μεγαλύτερα ιδρύματα της ανθρωπότητας»
LIFESTYLE

Κλέλια Ρενέση Instagram: «Πόλεις, τα μεγαλύτερα ιδρύματα της ανθρωπότητας»

Η ηθοποιός γράφει για τις «πόλεις, τα μεγαλύτερα ιδρύματα της ανθρωπότητας» σε μια νέα ανάρτηση με την πιο άχαρη φωτογραφία.

Η αισθητική που χαρακτηρίζει την Αθήνα, στο μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος της πόλης, γίνεται πιο έντονη σε όλους εμάς τους κατοίκους της όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές και έχουμε ακόμα νωπές τις μνήμες από τις εικόνες της φύσης με τις οποίες ήρθαμε σε επαφή. Φαίνεται πως αυτό κινητοποίησε και την Κλέλια Ρενέση να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για την καθημερινότητά μας σε κάποια από τις πόλεις που αποκαλεί «τα μεγαλύτερα ιδρύματα της ανθρωπότητας». Το κείμενό της συνοδεύει μια πανοραμική φωτογραφία από το κέντρο, γεμάτη με πολυκατοικίες-κουτάκια.

Όπως γράφει:

«Οι πόλεις, τα μεγαλύτερα ιδρύματα της ανθρωπότητας. Μας κρατούν τακτοποιημένους, ομαδοποιημένους, ναρκωμένους στον καθημερινό ζυγό. Δουλεύεις, τρέχεις νυχθημερόν, μετράς λογαριασμούς και πάλι άκρη δε βγαίνει, προαυλίζεσαι σε κάνα πάρκο (ότι κάπως ζεις και συ) και μετά στην τρύπα σου και ήσυχα γιατί αύριο πώς θα βγει η μέρα. Αυτό ακριβώς είναι το δόγμα του σκατόκαιρου. “Πώς θα βγει η μέρα”.

»Σου την έχω την απάντηση… η μέρα θα βγει όπως ακριβώς μπήκε. Σφήνα στη ζωή σου.

»Πάρε τη ζωή στα δυο σου χέρια και ξημέρωσέ την όπως εσύ την ονειρεύτηκες. Βουρ. Υ.γ.: Παλιόκαιρε έχε το νου σου, ξέρω τους δικούς σου, τους πιο κολλητούς σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις