Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Ιωαννίδης παιδί:”Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο”
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης παιδί:”Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο”

Πάνος Ιωαννίδης παιδί: Η εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου του και το πώς άλλαξαν οι ισορροπίες στη σχέση με τη σύντροφό του

Μπαμπάς είναι εδώ και τέσσερις μήνες ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο κριτής του MasterChef μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο για αυτή την τεράστια αλλαγή που έχει συμβεί στην προσωπική του ζωή αλλά και το πώς η έλευση του γιου του άλλαξε τις ισορροπίες στη σχέση με την σύντροφό του.

«Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, ‘έγινες μπαμπάς’. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο.

Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και δύσκολο παιδί, ψιλοκοιμόμαστε. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν πώς μπαίνει το καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Δίνει συμβουλές, είναι βετεράνος τώρα με τρία παιδιά. Ό,τι μου πει λέω, αυτό είναι, αυτό θα κάνω. Το παιδί και η οικογένεια δεν είναι κάτι που το καθορίζεις. Το παιδί αλλάζει όντως τις ισορροπίες στο ζευγάρι αλλά προς το καλό. Πρέπει να χωρέσεις ένα τρίτο άτομο σε μια καθημερινότητα που πριν δεν υπήρχε» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις