Τσιτσιπάς tweets: “Χαράμισα τη μισή ζωή μου”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς tweets: “Χαράμισα τη μισή ζωή μου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Τσιτσιπάς tweets: Η νέα ανάρτηση στο Twitter προκάλεσε πλήθος σχολίων

08.09.2022 | 13:42

Αν είναι γνωστός για κάτι άλλο πέραν του τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι για τις αναρτήσεις του στο twitter. Συχνά σηκώνουν αντιδράσεις, άλλες φορές προκαλούν γέλιο και άλλες… απογοήτευση.

Αυτή τη φορά ο νεαρός αθλητής ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό του που έχει να κάνει με το όνομά του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο twitter ο Τσιτσιπάς: «Χαράμισα τη μισή μου ζωή για να λέω σε ανθρώπους πως να προφέρουν σωστά το όνομά μου». Πολλές φορές στο εξωτερικό τον ανακοινώνουν ως «Τσιτσίπας», ωστόσο δεν είναι και τόσο δύσκολο το επίθετό του για να δημιουργεί πρόβλημα. Αρκετά σχόλια κάτω από το tweet του ανέφεραν ονόματα άλλων αθλητών του τένις που έχουν πολύ σοβαρότερο πρόβλημα και ακόμα κανείς δεν ξέρει πως προφέρονται στην πραγματικότητα.

Ο διπλός αποκλεισμός από το US Open

Πρόσφατα, ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε και από το ατομικό, και από το διπλό του US Open, σταματώντας νωρίς την ανοδική του πορεία στο τουρνουά. Μάλιστα, στο ατομικό του τουρνουά μετά την ήττα από τον Ντάνιελ Γκαλάναν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια από τις λίγες στιγμές στην καριέρα μου που ένιωσα χαμένος. Με “σκότωνε” στο κορτ, δεν ήμουν παρών στο κορτ, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ήταν από εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να παίξεις, να αγωνιστείς. Ένιωθα τελείως off. Αυτός έπαιξε σαν παίκτης παγκοσμίου κλάσης κι εγώ έπαιξα σχεδόν σαν ερασιτέχνης. Δεν είναι ωραίο να το λέω, αλλά αυτό συνέβη».

Exit mobile version