Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεξουαλική παρενόχληση: Δύο καταγγελίες σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο
ΕΛΛΑΔΑ

Σεξουαλική παρενόχληση: Δύο καταγγελίες σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο

Σεξουαλική παρενόχληση: Στη συμπρωτεύουσα συνελήφθη 38χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανιψιάς του και ανήλικης φίλης της.

Δύο υποθέσεις-σοκ, για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, με θύματα ανήλικους και φερόμενους ως θύτες ενηλίκους, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών, σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγελθέντες για βαριά αδικήματα σε βάρος των ανηλίκων, ήταν άνθρωποι «της οικογένειας». Ο ένας, σύντροφος μητέρας ανήλικων κοριτσιών, στη Ρόδο και ο δεύτερος, θείος του ενός κοριτσιού, που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά! Στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων της ανήλικης ανιψιάς του, αλλά και σε βάρος φίλης του κοριτσιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, έπειτα από σχετική καταγγελία, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, κατ’ εξακολούθηση.

«Ειδικότερα», προσθέτει η Αστυνομία «σύμφωνα με την καταγγελία, ο 38χρονος, ξημερώματα, στην περιοχή των Κυμίνων, εισήλθε στο δωμάτιο, όπου κοιμόντουσαν η ανήλικη ανιψιά του και μία ακόμη ανήλικη και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τελευταίας. Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, μέσα Αυγούστου, εισήλθε στο δωμάτιο της ανιψιάς του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η καταγγελία της μητέρας

Στη Ρόδο, μητέρα καταγγέλλει ότι ο 50χρονος σύντροφός της από την Αλβανία, είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο των δύο ανήλικων κοριτσιών της και παρατηρούσε τις κινήσεις τους! Μετά την μήνυση της μητέρας στην Αστυνομία, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 50χρονου συντρόφου της. Ο 50χρονος, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» της Ρόδου, καταγγέλθηκε από την μητέρα των παιδιών και σύντροφό του για τα ως άνω αδικήματα και ειδικότερα για το ό,τι είχε τοποθετήσει, εν αγνοία της, στο δωμάτιο των παιδιών μια κάμερα με SD CARD και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού ακόμη και όταν ήταν γυμνά…

Όταν δε τα παιδιά την ενημέρωσαν και ζήτησε εξηγήσεις, ερχόμενη σε αντιπαράθεση μαζί του, όπως υποστήριξε, ο σύντροφός της την χτύπησε, ενώ ακολούθως χτύπησε και τα παιδιά. Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας μετά την προσαγωγή του κατηγορούμενου τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να υπάρξει πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με τα τραύματα που φέρουν η μητέρα και τα παιδιά και περαιτέρω να ελεγχθεί το περιεχόμενο της κάρτας της κάμερας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις