Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καλημέρα Ελλάδα πρεμιέρα: Ξεκινούν τη Δευτέρα Αναστασοπούλου – Παπαδάκης
LIFESTYLE

Καλημέρα Ελλάδα πρεμιέρα: Ξεκινούν τη Δευτέρα Αναστασοπούλου – Παπαδάκης

Καλημέρα Ελλάδα πρεμιέρα: Η δημοσιογράφος κάνει πρεμιέρα αύριο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

H Μαρία Αναστοπούλου κάνει αύριο πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τη δημοσιογράφο έξω από τα στούντιο του καναλιού. Χαμογελαστή και ευγενική είπε: «Καλημέρα σας παιδιά. Καλή σεζόν σε όλους. Καλή αρχή γιατί ξέρω ότι ξεκινάτε κι εσείς».

Σε ερώτηση για τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Οικονόμου μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Είναι όλα μια χαρά και πάμε να κάνουμε αυτή τη νέα προσπάθεια». Όσο για τις σχέσεις που έχει με τον ΣΚΑΪ είπε: «Όλα τέλεια, όλα μια χαρά. Ευχαριστώ που ήρθατε».

Δημήτρης Οικονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: «Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Οικονόμου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα. «Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δεν μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν. «Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».

Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου

Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 06:00 και καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης. Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και θα λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

O Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ο Δημήτρης Χριστούλιας για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις