Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανθή Σαλαγκούδη διάρρηξη: «Η εμπειρία ήταν αρκετά τρομακτική»
LIFESTYLE

Ανθή Σαλαγκούδη διάρρηξη: «Η εμπειρία ήταν αρκετά τρομακτική»

Ανθή Σαλαγκούδη διάρρηξη: «Επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή»

Όπως έγινε γνωστό η Ανθή Σαλαγκούδη έπεσε θύμα διάρρηξης μιας και όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι τις μέρες που εκείνη απουσίαζε και απέσπασαν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας. Από την ώρα που η είδηση έγινε γνωστή, η Ανθή Σαλαγκούδη έλαβε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν πως είναι και λεπτομέρειες για το περιστατικό. Επειδή το σοκ της όμως είναι μεγάλο, η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram της διευκρινίζοντας πως ακόμη δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωσε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της γάτας της γράφοντας,

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις