Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάριος Αθανασίου – πατέρας: «Δεν με ενοχλεί που δεν έχω ουσιαστική επαφή μαζί του»
LIFESTYLE

Μάριος Αθανασίου – πατέρας: «Δεν με ενοχλεί που δεν έχω ουσιαστική επαφή μαζί του»

Μάριος Αθανασίου - πατέρας: «Ένιωσα ότι είχα μια παραπάνω ευθύνη να κάνω τα πράγματα καλύτερα για τα παιδιά μου απ’ ότι τα είχα βρει εγώ»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του από τη ζωή του, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχουν επαφές. Ο Μάριος Αθανασίου μέχρι και την εφηβεία του δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα του. «Δεν το αντιμετώπισα σαν μια δυσκολία που είχα στη ζωή μου. Το αντιμετώπισα φυσιολογικά γιατί έτσι κάνουν τα παιδιά… Παίρνουν τις καταστάσεις ως δεδομένες και μέσα από αυτές προσπαθούν να χτίσουν τον κόσμο τους. Έτσι έκανα κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο απάντησε στο πόσο τον επηρέασε η απουσία του πατέρα του στο να γίνει εκείνος καλύτερος πατέρας: «Ήταν μεγάλο στοίχημα και μπορεί να είναι αδόκιμη η λέξη αλλά ένιωσα ότι είχα μια παραπάνω ευθύνη να κάνω τα πράγματα καλύτερα για τα παιδιά μου απ’ ότι τα είχα βρει εγώ».

Για το πώς μεγάλωσε χωρίς πατέρα εξηγεί: «Αισθανόμουν λίγο περίεργα, αλλά δεν είχα πρόβλημα με τα παιδιά. Εγώ αισθανόμουν άβολα στις εκδηλώσεις που τα υπόλοιπα παιδιά είχαν και τους δύο γονείς τους παρόντες, όπως για παράδειγμα στις σχολικές γιορτές. Όταν ήμουν μικρός, αυτό με δυσκόλευε». Τέλος αποκάλυψε πως δεν τον ενοχλεί που δεν έχει ουσιαστική επαφή με τον μπαμπά του: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Την περίοδο που με στενοχωρούσε και μου έλειπε την πέρασα», είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις