Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται
LIFESTYLE

Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται

Σπυροπούλου εγκυμοσύνη: «Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους»

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν έγκυο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια μέχρι στιγμής να μην έχει δώσει μια σαφή απάντηση. Παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο, η παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει το γεγονός. Αντιθέτως, προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σιωπή της φαίνεται πως έχει ενοχλήσει το κοινό της, που προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει και της αφήνει συνεχώς, σχετικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Ανάμεσά τους και μία ακόλουθος της, η οποία κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να της απαντήσει. «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό. Αν είσαι, με το καλό. Αν δεν είσαι, another time».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τότε της απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά, δεν σας καταλαβαίνω. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά, που προβάλλεται στον κόσμο, οφείλει κάθετι που περνάει ή όχι, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

σπυροπουλου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις