Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νταίζη Σεμπεκοπούλου – Γιάννης Βούρος: Όταν πήγαμε να βγάλουμε το διαζύγιο, καθόμουν στα πόδια του
LIFESTYLE

Νταίζη Σεμπεκοπούλου – Γιάννης Βούρος: Όταν πήγαμε να βγάλουμε το διαζύγιο, καθόμουν στα πόδια του

Νταίζη Σεμπεκοπούλου - Γιάννης Βούρος: Όσα είπε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον πρώην σύζυγο της

Για το κεφάλαιο έρωτας μίλησε, μέσα σε όλα, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός παραδέχθηκε πως υπήρξε τρελά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό με τον Γιάννη Βούρο.

Υπήρξατε παντρεμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, τον Γιάννη Βούρο. Πως βιώσατε το διαζύγιο;

Όταν πήγαμε να βγάλουμε το διαζύγιο, επειδή καθόμουν στα πόδια του Γιάννη, μας ρώτησε ο δικηγόρος γιατί χωρίζουμε. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Εγώ βέβαια στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ωστόσο όλα έγιναν απόλυτα ήρεμα κυρίως λόγω του παιδιού. Ήθελα να το προστατεύσω.

Στο σήμερα πως είναι οι σχέσεις σας; Μπορούν δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν να παραμείνουν φίλοι;

Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Δεν τον βλέπω, βέβαια, ενώ θα το ήθελα. Τρέχει πάρα πολύ ο Γιάννης. Όσο για το αν δυο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν μπορούν να μείνουν φίλοι, δεν ξέρω να σου πω καθώς εμείς πριν γίνουμε ζευγάρι ήμασταν 11 χρόνια φίλοι. Καμιά φορά νευριάζω και λέω άμα τον δω θα του πω γιατί δεν σήκωσες το τηλέφωνο, αλλά μόλις τον βλέπω και μου ανοίγει την αγκαλιά του τα ξεχνάω όλα.

Έχετε έναν υπέροχο γιο μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Πως είστε σαν μανούλα;

Είμαι πολύ χαλαρή μαμά, καθόλου καταπιεστική. Μιλάμε μια φορά στις δέκα μέρες. Βέβαια ξέρει πως και ο Γιάννης και εγώ, όποτε μας χρειαστεί, θα είμαστε εκεί. Είναι ανεξάρτητος, τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορώ την υπεροπροστασία. Έτσι ήταν και οι γονείς μου. Μου φτάνει που ο Στέφανος λέει ότι έμαθα τη χαρά της ζωής.

Μετά το διαζύγιο σας σκεφτήκατε να ξανά παντρευτείτε;

Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξανά παντρευτώ. Παρότι ερωτεύτηκα πάρα πολύ μετά τον χωρισμό μου, δεν σκέφτηκα το γάμο. Και με τον Γιάννη είχαμε πει να μην παντρευτούμε. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ποτέ.

Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένη;

Έχω πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ. Από το 2007 δεν ερωτεύτηκα, δεν έχω κάνει σχέση. Δεν έτυχε, δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα να ερωτευτώ γιατί για εμένα το γήρας αρχίζει από εκεί που δεν νιώθεις αυτό το συναίσθημα. Ο έρωτας ήταν το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου. Ωστόσο να σου πω ότι όλα είναι καλά, γιατί είμαι χορτασμένη από αυτό. Δεν έχω απωθημένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις