Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Αυτιάς: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αυτιάς: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του

Πρεμιέρα αύριο, 20 Αυγούστου κάνει ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ!

Πρεμιέρα αύριο, 20 Αυγούστου κάνει ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ!

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Μετά από 11 χρόνια, δε χρειάζεται συστάσεις. Κάθε Σαββατοκύριακο, είναι η πιο χρήσιμη, η πιο… χρηστική «Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας»! «Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς». «Το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας και θα μάθουμε τα πάντα για τις ανακοινώσεις των οικονομικών μέτρων που έρχονται.

Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς με τη δική του, ουσιαστική Καλημέρα από το Σάββατο 20 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30, στον ΣΚΑΪ».

Ο Γιώργος Αυτιάς, ήταν και  φέτος πρώτος και με διαφορά στη ζώνη του. Η «εκπομπή της ελληνικής οικογένειας» όπως την αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας με τη θεματολογία του το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με μέσο όρο 172.531 τηλεθεατές.

Δείτε και το τρέιλερ της εκπομπής του παρακάτω!
Γιώργος Αυτιάς: «Τη νύχτα μου έχουν τύχει τα χειρότερα»

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή στις πρωινές εκπομπές, ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατή».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Δουλειά και μόνο δουλειά. Αμεσότητα, ενημέρωση που ταυτίζεται με τον πολίτη, πίεση στην εξουσία, αναζήτηση ειλικρίνας από τους πολιτικούς και ειδήσεις. Απλή η συνταγή, αλλά δύσκολη, καθώς απαιτεί εργασία τουλάχιστον 16 ωρών το 24ωρο, αφού πλέον οι ειδήσεις και λόγω των νέων συνθηκών τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα.

Τι ώρα μπορεί να ξυπνάει κάποιος με τους «ρυθμούς Αυτιά»;

Κάθε μέρα στις 04:30 το πρωί και τις μέρες της εκπομπής από τη 01:00 το βράδυ στο πόδι. Στο κανάλι από τις 02:00 το πρωί και μάχη από τις 05:30 και μετά…

 Γιατί τόσο νωρις;

Γιατί ήδη, όταν εμείς έχουμε 02:00 το πρωί, στην Αυστραλία και στην Ανατολή είναι απόγευμα. Οι ειδήσεις τρέχουν. Τη νύχτα μου έχουν τύχει τα χειρότερα, ναυάγια, φωτιές, πτώσεις αεροπλάνων, δολοφονίες. Η τελευταία σύσκεψη είναι στις 04:00 το πρωί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις