Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά Μύκονος: Οι βουτιές που “τράβηξαν” τα βλέμματα
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά Μύκονος: Οι βουτιές που “τράβηξαν” τα βλέμματα

Βίκυ Καγιά Μύκονος: Μαζί στη Μύκονο ήταν ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, αλλά και τα δύο παιδιά τους.

Την προσοχή των λουομένων που έτυχε να βρεθούν στην παραλία της Ψαρρού στη Μύκονο συγκέντρωσε η Βίκυ Καγιά η οποία σε ηλικία 44 ετών διατηρεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια του Star πήρε τις τελευταίες της ανάσες πριν την έναρξη του GNTM στο οποίο η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει φέτος.

Μαζί με τη Βίκυ Καγιά στη Μύκονο ήταν ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, αλλά και τα δύο παιδιά τους. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε για τις βουτιές της ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της μετά τις δύο εγκυμοσύνες της.

Η ανάρτηση στο Instagram

Η Βίκυ Καγιά γεμίζει τις μπαταρίες της λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM.

Λίγες ημέρες πριν, τo μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, που τονίζει τις αναλογίες της και την σιλουέτα της. Η Βίκυ Καγιά έκλεψε τις εντυπώσεις και δέχθηκε δεκάδες κολακευτικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις