Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης: Νόμιμη μεν, απαράδεκτη δε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Νόμιμη μεν, απαράδεκτη δε

Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε  πως όλα τα μέλη της Κυβέρνησης είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένα με τα όσα έγιναν

Για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε αρχικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πως αν ήταν παράνομη ή όχι η παρακολούθηση, αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά και η εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Υπεραμύνθηκε δε των ενεργειών του Πρωθυπουργού, Κυριάκου, Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, αποδέχτηκε την παραίτηση του «δεξιού του χεριού» κ. Δημητριάδη και ζήτησε την παραίτηση του Επικεφαλής της ΕΥΠ, Κ. Κοντολέων.

Στη συνέχεια αποδέχθηκε τόσο το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή, όσο και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει η Βουλή μια βδομάδα νωρίτερα και να ασχοληθεί με το ζήτημα αυτό. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως η παρακολούθηση ήταν νόμιμη μεν, αλλά θεσμικά απαράδεκτη δε. Πρόσθεσε επίσης πως όλα τα μέλη της Κυβέρνησης είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένα με τα όσο έγιναν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις