Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να συνδυάσω το λεοπάρ: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε
PLUS

Πώς να συνδυάσω το λεοπάρ: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε

Πώς να συνδυάσω το λεοπάρ: Μπορεί να δεις σε πασαρέλες ή φωτογραφίσεις τολμηρούς συνδυασμούς που ίσως θελήσεις να αντιγράψεις

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά trends που φορούν γυναίκες όλων των ηλικιών είναι τα animal prints. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, βρίσκουν κάθε χρόνο το χώρο τους στις ντουλάπες μας και δικαίως αφού μπορούν να αναδείξουν το στιλ κάθε γυναίκας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συχνά λάθη που καλό είναι να αποφεύγονται αν θέλεις η εμφάνισή σου να είναι σικ και όχι κιτς. Ίσως ο πιο σημαντικός κανόνας που πρέπει να θυμάσαι είναι το να χρησιμοποιείς ένα animal print κάθε φορά γιατί διαφορετικά αυξάνεις τις πιθανότητες το αποτέλεσμα να βγει υπερβολικό και κακόγουστο. Μπορεί να δεις σε πασαρέλες ή φωτογραφίσεις τολμηρούς συνδυασμούς που ίσως θελήσεις να αντιγράψεις. Πριν το κάνεις σκέψου ότι αυτά τα outfit έχουν στόχο να αναδείξουν τα ρούχα και όχι να ντύσουν μια γυναίκα στην καθημερινότητά της.

Αν φορέσεις total animal print το πιο πιθανό είναι να φαίνεται σα να φοράς κάποια στολή. Αντί να προσπαθείς να συνδυάσεις όλα τα λεοπάρ σου κομμάτια, διάλεξε ένα και στήριξε πάνω του το υπόλοιπο outfit. Συνδυάζοντας το animal print σου με απλά χρώματα δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Μαύρο, μπεζ, ροζ, μπλε, λευκό, κόκκινο, με ό,τι κι αν αποφασίσεις να το συνδυάσεις θα είσαι μια χαρά αρκεί να αποφύγεις τα εμπριμέ ή πολύχρωμα. Ιδανικός συνδυασμός για να αναδείξεις το λεοπάρ ρούχο σου, τα ουδέτερα χρώματα.

person with brown manicure on white wooden table

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις