Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακρόν διακοπές: “Δεν έχει χρήματα όπως όλοι, γι’αυτό και πηγαίνει στο Μπρεγκανσόν”
ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν διακοπές: “Δεν έχει χρήματα όπως όλοι, γι’αυτό και πηγαίνει στο Μπρεγκανσόν”

Μακρόν διακοπές: Το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο κάστρο Μπεργκανσόν στις 29 Ιουλίου

Στο κάστρο Μπρεγκανσόν, που βρίσκεται σε μια καταπράσινη βραχονησίδα που έχει θέα τις ακτές της γαλλικής Ριβιέρας, στη Μεσόγειο, περνά τις ολιγοήμερες διακοπές του ο Εμανουέλ Μακρόν, με τη σύζυγό του Μπριζίτ. Oι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Εμανουέλ Μακρόν να κάνει κανό, ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι δεν φορά μπλούζα και ότι είναι μόνος. Όπως αναφέρει το Paris Match οι ολιγοήμερες διακοπές του Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ημέρες εργασίας. Ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στο κάστρο εδώ και μια εβδομάδα και φωτογραφήθηκε σε ένα κανό που είχε τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Κωπηλάτησε περίπου 20 λεπτά.

Το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο κάστρο Μπεργκανσόν στις 29 Ιουλίου, εκεί που συνηθίζουν να κάνουν τις διακοπές τους από το 2017. Το περιβάλλον του Εμανουέλ Μακρόν διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος «θα μελετήσει σημαντικά θέματα και θα προετοιμάσει το φθινόπωρο». Μεταξύ των θεμάτων που θα μελετήσει βρίσκεται το σχέδιο μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και η πάταξη της ανεργίας, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η εμφάνιση του Γάλλου προέδρου με κανό έδωσε την ευκαιρία σε χρήστες των social media να κάνουν λογοπαίγνια, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια.

«Ο Μακρόν κωπηλατεί, οι Γάλλοι σε γαλέρα», γράφει κάποιος.

«Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει χρήματα να πάει διακοπές όπως όλοι οι Γάλλοι γι’αυτό και πηγαίνει στο κάστρο Μπρεγκανσόν».

Άλλοι αποκαλύπτουν φωτογραφίες με τον Εμανουέλ Μακρόν να πέφτει με το κανό στα βράχια.

«Αν η πισίνα είναι για λόγους ιδιωτικότητας των παιδιών δεν έχουν παρά να πληρώσουν τις 34.000 που κόστισε»

«Ο Εμανουέλ Μακρόν εθεάθη σε κανό ανοιχτό του κάστρου Μπρεγκανσόν. Και λοιπόν; Ο πρόεδρος αξίζει να κάνει διακοπές περισσότερο από όλους τους άλλους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις