Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: Τελικά, ούτε η μάγισσα Ντε Σπελ δεν απέφυγε τις λακκούβες
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τελικά, ούτε η μάγισσα Ντε Σπελ δεν απέφυγε τις λακκούβες

Σκούπα τοποθετήθηκε σε λακκούβα στην Πάτρα – Το επικό σχόλιο για την μάγισσα Ντε Σπελ

Το οδόστρωμα στην οδό Σουνίου στην Πάτρα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα η λακκούβα που υπάρχει… επισημαίνεται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Τοποθετήθηκε… μια σκούπα!

Δημοτικός υπάλληλος έπεσε σε τρύπα στο πεζοδρόμιο και τραυματίστηκε

«Τελικά, ούτε η μάγισσα Ντε Σπελ δεν απέφυγε να πέσει στις λακκούβες της οδού Σουνίου…. Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς…» γράφει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Κωνσταντάτος στο Facebook.

Ορεστιάδα: Έκανε… βουτιά σε πλημμυρισμένη λακκούβα πίνοντας τον καφέ του

Πρόσφατα, ένας άντρας από την Ορεστιάδα βρήκε αφορμή να βουτήξει μέσα σε λακκούβα που είχε σχηματιστεί μετά από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στην περιοχή. Η κακοκαιρία, είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν σε ποτάμια αρκετοί δρόμοι της χώρας αλλά και να δημιουργηθούν «αυτοσχέδιες πισίνες» από τις λακκούβες στους δρόμους, λόγω έργων. Ένας κάτοικος της Ορεστιάδας, αποφάσισε να τρολάρει με τον δικό του τρόπο την κακοκαιρία που δημιούργησε για ακόμα μία φορά προβλήματα.

Στο βίντεο που δεν άργησε να γίνει viral, φαίνεται να παίρνει τον καφέ του και μαζί με την κλασσική φουσκωτή μπανάνα να βουτάει σε μια «πισίνα» που δημιουργήθηκε στον δρόμο σε λακκούβα έργων.

Τα σχόλια… βροχή! «Ο ναυαγοσώστης που είναι???» σχολιάζει κάποιος κάτω από την ανάρτηση ενώ κάποιος άλλος γράφει «Γελάμε με τα χάλια μας και το κράτος ανύπαρκτο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις