Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Μαραθώνος: Συνάντηση Τσίρκα-Θεοδωρικάκου
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Μαραθώνος: Συνάντηση Τσίρκα-Θεοδωρικάκου

Δήμος Μαραθώνος: Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα ζητήματα ασφαλείας του Δήμου ειδικά στις περιοχές όπου παρατηρούνται παραβατικές συμπεριφορές.

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας την Τετάρτη 3/8, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νικηφόρο Μπατζέ. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα ζητήματα ασφαλείας του Δήμου ειδικά στις περιοχές όπου παρατηρούνται παραβατικές συμπεριφορές, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών. Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας τόνισε κυρίως την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης, με ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικά μέσα του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθώνα και του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα.

Ο Υπουργός κατανόησε τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου και τον ενημέρωσε ότι άμεσα θα ενισχύσει τις περιπολίες σε όλες τις περιοχές του.  Σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια υπουργεία και εργαζόμενοι καθημερινά για έναν ασφαλέστερο Δήμο, οι ενέργειες ενίσχυσης της προστασίας των δημοτών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις